Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Θετικές εντυπώσεις άφησαν τα Next Gen Talks από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Πάτρα

Θετικές εντυπώσεις άφησαν τα Next Gen Ta...

Ο Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Πάτρα, κ. Μπενετάτος Θεόδωρος, απένειμε βραβεία στους 5 καλύτερους παίκτες του “Adidas Next Generation Tournament” της Euroleague Basketball.

Με στόχο να εμφυσήσει στη νέα γενιά την αγάπη για τον αθλητισμό, αλλά και να την ενισχύσει με την απαραίτητη τεχνογνωσία που θα την κινητοποιήσει να ασχοληθεί πιο ενεργά με αθλητικές δραστηριότητες, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια σειρά τριών δωρεάν workshops, με τίτλο “Next Gen Talks”, στην Πάτρα, το διάστημα 25-27 Μαρτίου. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Adidas Next Generation Tournament” της Euroleague Basketball, στο οποίο το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ήταν αποκλειστικός Educational Sponsor.

Τα workshops, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα, “Promitheas Park”, επικεντρώθηκαν σε σημαντικά θέματα σχετικά με τη διαχείριση του άγχους των αθλητών, την αθλητική διατροφή και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, ενώ συμμετείχαν τόσο ακαδημαϊκοί, όσο και παίκτες του Προμηθέα, της ομάδας «φαινόμενο» της Πάτρας, καθώς και ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, Κώστας Πετρόπουλος.

Από τις πιο σημαντικές στιγμές της διοργάνωσης ήταν η βράβευση της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά (Miro Litte, Rafa Villar, Alex Samantourov, Mateo Visintin και Ofri Naveh) από τον κ. Μπενετάτο Θεόδωρο, Διευθυντή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Πάτρα.

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι μεγάλος χορηγός του Προμηθέα Πάτρας, για τη σεζόν 2021-22, και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτέλεσε μέρος της ευρύτερης, πολυδιάστατης συνεργασίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα workshops και τους αγώνες του τουρνουά, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το “Adidas Next Generation Tournament” της Euroleague Basketball:

  • Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με ιστορία από το 1982, είναι σήμερα είναι το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 8 υπερσύγχρονα campuses [σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα], 30 πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς και οργανισμούς και προσφέρει περισσότερα από 70 αναγνωρισμένα bachelors, masters και διδακτορικά, σε συνεργασία με 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια. Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επιπλέον, πρόκειται για το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities. Η ιδιότητα μέλους στο εν λόγω δίκτυο προσφέρει διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση και δικτύωση με κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει campus στην Πάτρα, στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ερμού 78. Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr
  • Το “Adidas Next Generation Tournament” της Euroleague Basketball είναι ένα διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι σύλλογοι/ακαδημίες μπάσκετ στην Ευρώπη (μεταξύ των οποίων οι Barcelona, MACCABI TEL AVIV, o Προμηθέας, ο Ολυμπιακός κ.α.), στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 18 ετών. Το τουρνουά έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ελκυστικούς μπασκετικούς προορισμούς στον κόσμο για τους μελλοντικούς αστέρες του αθλήματος, αφού αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να αποκτήσουν εμπειρία, συναγωνιζόμενοι με όλη την «αφρόκρεμα» της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά