Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρναούτογλου: Πρωταπριλιά με "διπρόσωπο" καιρό- Προειδοποίηση για πολύ νερό και χιόνια

Αρναούτογλου: Πρωταπριλιά με "διπρό...

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών

Ο Σάκης Αρναούτογλου εξέδωσε προειδοποίηση μέσα από ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μιλώντας για πολύ νερό στην Ήπειρο και χιόνια στα ορεινά από την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, έγραψε: «Πολύ νερό αναμένεται να πέσει στην Ήπειρο την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο και πιθανώς την Κυριακή με χιόνια μάλιστα στα ορεινά από το βράδυ της Παρασκευής.. Διαφορετικά θα κυλήσει ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα...»!

Στην πρόγνωση του καιρού και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγω για έναν «διπρόσωπο» καιρό, καθώς θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στα βορειοδυτικά τμήματα, όπως θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές.

Την Πρωταπριλιά, σε άλλες περιοχές, ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας θα κάνει την εμφάνισή της, με τον υδράργυρο να αγγίζει τοπικά στη βόρεια Κρήτη ακόμα και τους 29-30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Αττική ο υδράργυρος θα δείξει τους 26 βαθμούς και στην Πελοπόννησο τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών στο βίντεο.

Πηγή: Newsbomb

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις