Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετά τη διάσπαση, η εστίαση πάει σε εκλογές… ενωμένη!

Πάτρα: Μετά τη διάσπαση, η εστίαση πάει ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Λίγο πριν το Πάσχα

Άγνωστος παραμένει μέχρι τώρα ο τρόπος με τον οποίο θα οδηγηθεί σε εκλογές ο κλάδος της εστίασης στην Αχαΐα. Το σίγουρο είναι ότι αν και πριν αρκετούς μήνες κάποιοι επιχειρηματίες- μέλη του ΣΚΕΑΝΑ διαχώρισαν τη θέση τους και προχώρησαν σε δημιουργία νέου συλλόγου, η εστίαση θα φτάσει σε εκλογές λίγο πριν το Πάσχα, περίπου στις 20 Απριλίου, ενωμένη.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, «τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα, όμως θα είμαστε όλοι μαζί υπό την σκέπη του ΣΚΕΑΝΑ που είναι και ο βασικός σύλλογος εστίασης στην περιοχή. Το αν τα ψηφοδέλτια θα είναι ένα, δύο ή τρία, δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ενότητα. Είμαστε στην αρχή. Υπάρχει ένα καλό κλίμα και όπως και να έχει άσχετα με το πόσα ψηφοδέλτια θα έχουμε, ο σύλλογος είναι ένας και μετά τις εκλογές θα εκφράζει το σύνολο των καταστηματαρχών της πόλης».

«Μας ενώνουν τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει η νέα διοίκηση με νέο αέρα και όρεξη να προσπαθήσει να επιλύσει να προβλήματα που πνίγουν το κλάδο γιατί το μέλλον δυσοίωνο» καταλήγει ο κ. Σπυρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις