Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το “Morbius” και η παιδική ταινία «Τα Κακά Παιδιά» από 31 Μαρτίου στο γειτονικό Αίγιο

Το “Morbius” και η παιδική ταινία «Τα Κα...

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» έως και την Τετάρτη 6/4/2022

Δύο εξαιρετικές ταινίες ξεκινούν να προβάλλονται από την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 στο γειτονικό Αίγιο που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους!

Ο λόγος για το “Morbius” που κάνει πρεμιέρα με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό – «χαμαιλέοντα» - Τζάρεντ Λέτο, μια δυναμική περιπέτεια με έναν από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της Marvel, τον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius ενώ για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου, έρχεται η νέα, απίθανη, ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks «Τα Κακά Παιδιά – The Bad Guys» που ήδη παίζεται με επιτυχία στην Πάτρα από την περασμένη Πέμπτη.

"Τα Κακά Παιδιά"

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» - ο τολμηρός πορτοφολάς Mr. Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Mr. Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Mr. Shark, ο ευέξαπτος νταής Mr. Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Ms. Tarantula. Αλλά όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, ένα αλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί!

Στην πορεία, ωστόσο, ο Mr. Wolf αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι, λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά.

Σκηνοθεσία: Πιερ Περιφέλ

Τις φωνές του δανείζουν στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, οι: Κατερίνα Τσάβαλου, Ντένης Μακρής, Άγγελος Λιάγκος, Θάνος Λέκκας, Χάρης Γρηγορόπουλος.

Διάρκεια: 100 λεπτά

«Morbius»

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar, Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόσα

Πρωταγωνιστούν οι: Τζάρεντ Λέτο, Μίκαελ Κίτον, Τζάρεντ Χάρις, Ματ Σμιθ,  Ταϊρίζ Γκίμπσον, Άντρια Αρχόνα.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Κατάλληλη για άνω των 12 ετών.

Από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

17:30: Τα Κακά Παιδιά (μεταγλωττισμένο)

19:30: Morbius

21:30: Morbius.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture