Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης κατέθεσε στε...

Αγωνιζόμαστε πάντα για τα δίκαια που μας αξίζουν αλλά και το πώς να μην δεχόμαστε ζυγό στο κεφάλι μας, ανέφερε σε δηλώσεις του

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο του προγράμματος για το εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα παραστεί στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, στις 11.40 π.μ. και στην συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης των σχολείων της πόλης.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά, δήλωσε στα Μέσα ενημέρωσης:

«Την σημερινή μέρα, θέλουμε όχι μόνο να θυμηθούμε την ιστορία μας, αλλά και να βγάλουμε απ’ αυτήν επίκαιρα συμπεράσματα. Αγωνιζόμαστε πάντα για τα δίκαια που μας αξίζουν αλλά και το πώς να μην δεχόμαστε ζυγό στο κεφάλι μας. Τότε ήταν άλλες οι συνθήκες, σήμερα είναι άλλες, αλλά ο αγώνας παραμένει ίδιος. Πρέπει να αγωνιστούμε για να πετύχουμε την πραγματική ανεξαρτησία μας. Την οικονομική, την κοινωνική, την πραγματική ελευθερία και στις σημερινές συνθήκες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις