Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Διψούσε για νερό και παιχνίδι»- Πώς αστυνομικοί  έσωσαν κουταβάκι

Πάτρα: «Διψούσε για νερό και παιχνίδι»- ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ζούσε σε ακατάλληλο περιβάλλον

Ένα κουταβάκι από το ακατάλληλο περιβάλλον στο οποίο ζούσε, στην περιοχή της Γούβας,  απομάκρυναν αστυνομικοί, το βράδυ της Τετάρτης, στην Πάτρα.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr o ο αστυνομικός Μεγακλής Δαλαβούρας, «κάτοικοι της περιοχής όπου βρισκόταν το κουτάβι, άκουσαν το κλάμα του και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές. Δύο συνάδελφοι, ο Παναγιώτης Παπαδάτος και η Ιωάννα Πέττα έσπευσαν και διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που το είχαν δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να το φροντίσουν. Δεν είχαν τα βασικά ούτε για τους εαυτό τους, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Δεν διαπιστώθηκε κάποια μορφή κακοποίησης.

Με τη συγκατάθεσή τους το πήραν και το μετέφεραν κρατώντας το αγκαλιά στο αστυνομικό τμήμα, με το περιπολικό. Δεν καταφέραμε να βρούμε μέσα στο βράδυ κάποιον εθελοντή να το φιλοξενήσει μέχρι να μεταφερθεί σε καταφύγιο.  Προσφέρθηκα εγώ να το φιλοξενήσω όμως τελικά το κράτησε κάποιος άλλος συνάδελφος. Δεν ξέρουμε το όνομα του είναι όμως αξιολάτρευτος. Το μόνο που ήθελε ήταν παιχνίδι. Διψούσε για νερό και παιχνίδι.  Μεταφέρθηκε το πρωί από υπαλλήλους του Δήμου στο καταφύγιο, στο Δρέπανο και από εδώ και πέρα απομένει να βρεθεί μία οικογένεια για να τον υιοθετήσει.

Η δουλειά μας έχει πολλές φορές ένα ρόλο άχαρο και η περιπτωση του κουταβιου που διασώθηκε, είναι απο εκεινες τις στιγμες που μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν δύναμη να συνεχισουμε! Άλλωστε η πεμπτουσία του λειτουργήματός μας είναι να είμαστε δίπλα στους αδύναμους! ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις