Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Μέσω της υποκριτικ...

Βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» μιλά για την πολυταξιδεμένη ζωή της και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο της υποκριτικής.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα έχω κάνει πολλά λάθη» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στην περιπετειώδη ζωή της.

«Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτο δεν γίνεται» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όπως είπε, οι γονείς της, της έχουν καλλιεργήσει μια ελευθερία πως μπορεί να πετύχει τα πάντα, και δεν της έβαλαν «φρένο», ποτέ σε τίποτα, ωστόσο η μητέρα της πολλές φορές δεν συμφωνεί με τις επιλογές της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον μεγάλο της αδερφό, τον οποίο και χαρακτήρισε «ήρωά της» και επισήμανε πως εάν δεν είχε «αυτή τη μαμά και αυτόν τον αδερφό» δεν θα είχε καταφέρει όσα έχει καταφέρει έως σήμερα.

Ερωτηθείσα για τα πολλά της ταξίδια, ανέφερε πως έμεινε στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, και για οικονομικούς λόγους αλλά και συνάμα ήταν μία πρόκληση για εκείνη, γιατί δηλώνει μία εκτίμηση απέναντι στους Τούρκους κινηματογραφιστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight