Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τρόμαξε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Morbius», Ντάνιελ Εσπινόσα με τον ηθοποιό Τζάρεντ Λέτο

Τρόμαξε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Morbiu...

Όπως είπε ο σκηνοθέτης, σε ορισμένες σκηνές ο «Morbius» έπρεπε να κλειδώνεται σε ένα δωμάτιο για να αντισταθεί στην επιθυμία του για αίμα, και να θρυμματίζει γυαλιά

Ο σκηνοθέτης Ντάνιελ Εσπινόσα από τη Σουηδία έμεινε «φοβισμένος» από τον ηθοποιό Τζάρεντ Λέτο, αφού είδε τη μέθοδο υποκριτικής του στα γυρίσματα της ταινίας «Morbius».

Ο 50χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάρεντ Λέτο, βραβευμένος με Όσκαρ το 2014, είναι γνωστό ότι ζει, όπως οι χαρακτήρες του την περίοδο που γυρίζει κινηματογραφικά έργα.

Φήμες κυκλοφόρησαν ότι είχε στείλει στους συναδέλφους στο καστ χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και νεκρά ποντίκια, ενώ υποδυόταν τον «Τζόκερ» στην ταινία «Suicide Squad», κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Υποτίθεται ότι έκανε τον εαυτό του «μερικώς τυφλό» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Blade Runner 2049».

Ο τελευταίος του ρόλος λοιπόν ήταν στην ταινία της Marvel «Morbius», στην οποία υποδύεται έναν κακό χαρακτήρα με υπεράνθρωπες ικανότητες και τάσεις βαμπίρ.

Σε δηλώσεις του στο Variety, ο 44χρονος σκηνοθέτης Ντάνιελ Εσπινόσα είπε ότι τα γυρίσματα της ταινίας με υπερήρωες ήταν συχνά έντονα, με ορισμένες σκηνές να εμφανίζουν τον «Morbius» να κλειδώνεται σε ένα δωμάτιο για να αντισταθεί στην επιθυμία του για αίμα, καθώς και να θρυμματίζει γυαλιά.

«Φοβήθηκα για τον Τζάρεντ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

«Αισθάνθηκα ότι το συνεργείο έκανε πίσω. Ήταν λίγο τρομακτικό» εξήγησε.

Το «Morbius», μία παραγωγή της Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες την 1η Απριλίου 2022 ενώ μία μέρα νωρίτερα, στις 31 Μαρτίου θα βγει στις ελληνικές αίθουσες (την περιμένουμε και στην Πάτρα). Η ταινία διανέμεται από τη Sony Pictures Releasing.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture