Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ήρθε ο νέος Λιμενάρχης της Πάτρας- Αποστρατεύεται ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος

Δημήτρης Κυριακουλόπουλος

Δημήτρης Κυριακουλόπουλος

Αλλαγές μετά τις κρίσεις σε περιφερειακό επίπεδο Λιμενικού Σώματος

Ανακατάξεις φέρνουν  οι κρίσεις του Λιμενικού Σώματος, στην ηγεσία του, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτρης Κυριακουλόπουλος αποστρατεύεται. Κατά τις κρίσεις κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και από αρχιπλοίαρχος προήχθη σε Υποναύαρχο. Για την ακρίβεια αποστρατεύεται σε 30 ημέρες. Έδρα της  5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος είναι η Πάτρα.

Επίσης αλλαγή σκυτάλης έχουμε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών. Ο Νίκος Ματούλας μετακινείται από τη θέση του Κεντρικού Λιμενάρχη της Πάτρας και μετατίθεται στη Διεύθυνση Ποντοπόρου Ναυτιλίας στην Αθήνα, ως Τμηματάρχης Διεθνών Οργανισμών και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Νέος Λιμενάρχης της Πάτρας αναλαμβάνει ο Λάζαρος Χανουμίδης ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη και με τον κ. Ματούλα έχουν προχωρήσει σε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς. Μάλιστα όπως πληροφορείται το thebest.gr αύριο θα γίνει εσωτερικά, λόγω covid, η τελετή παράδοσης- παραλαβής και από την Τετάρτη ο Νίκος Ματούλας θα βρίσκεται στη νέα θέση του.

Nίκος Ματούλας

Nίκος Ματούλας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις