Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις για τις εκλογές στην Α' ΕλΜΕ Αχαΐας

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις...

Ανακοίνωση για τις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ.

Ανακοίνωση για τις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας έκαναν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις.

Αναλυτικά:

Οι ΣΥΝ.Ε.Κ. Αχαΐας χαιρετίζουν τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές του σωματείου, και ευχαριστούν θερμά τους 156 συναδέλφους που στήριξαν και ψήφισαν το ψηφοδέλτιό μας και μας έδωσαν για μία ακόμα φορά τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε στο Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ.

Οι ΣΥΝ.Ε.Κ. είμαστε η παράταξη που παρουσιαστήκαμε στα περισσότερα σχολεία, μιλήσαμε με τους συναδέλφους και καταθέσαμε τις θέσεις μας. Μιλήσαμε και τοποθετηθήκαμε για την ανάγκη συμμαχίας και συνεργασίας των αριστερών και προοδευτικών παρατάξεων, βάλλοντας αποκλειστικά και μόνο κατά της πολιτικής της κυβέρνησης. Σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις που έβαλλαν εναντίον μας και κράτησαν ίσες αποστάσεις από εμάς και την ΔΑΚΕ.

Οι  ΣΥΝ.Ε.Κ. είναι η μόνη παράταξη του απερχόμενου Δ.Σ., που διατήρησε τις δυνάμεις της, τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις υπέστησαν τεράστια πτώση. Πιο συγκεκριμένα, η ΔΑΚΕ έχασε μία έδρα παρουσιάζοντας μείωση 111 ψήφων και ποσοστιαία 26,4 %, το Μέτωπο είχε μείωση 53 ψήφων και ποσοστιαία 19,3 %, ενώ η Παρέμβαση έχασε την έδρα που είχε, παρουσιάζοντας μείωση 47 ψήφων και ποσοστιαία 44,7%.

Αποτελέσματα, που δείχνουν αποδοκιμασία από τους συναδέλφους προς το απερχόμενο Δ.Σ., προς όλους εκτός των ΣΥΝ.Ε.Κ.. Εμείς με την στάση μας και την παρουσία μας από τη θέση του Γενικού Γραμματέα καταφέραμε να λειτουργήσει το σωματείο, να συνθέσει, να κάνει κινητοποιήσεις και δράσεις και να σταθεί δίπλα στο συνάδελφο. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ΕΛΜΕ με αγωνιστικό, προοδευτικό και διεκδικητικό προσανατολισμό, για το δημόσιο σχολείο και για τον συνάδελφο εκπαιδευτικό.

Πάτρα, 20-3-2022

ΣΥΝ.Ε.Κ. ΑΧΑΪΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις