Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμβολιασμός των εργατών γης θα γίνει στο Κοινοτικό Γραφείο της Νέας Μανωλάδας

Εμβολιασμός των εργατών γης θα γίνει στο...

Την Παρασκευή 18/3/2022 με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας έχει θέσει σε προτεραιότητα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας σε περιοχές όπου διαβιούν πληθυσμιακές ομάδες, προς αποφυγήν της διασποράς και μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.

Στα πλαίσια αυτά και γνωρίζοντας ότι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης διαβιεί μεγάλος αριθμός μεταναστών-εργατών γης, είναι έντονο το ενδιαφέρον της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ για την αποφυγή της διασποράς και της μετάδοσης του νέου κορωνοιού.

Κύριο μέλημα είναι η προστασία τόσο των ίδιων των εργατών, όσο και  της ευρύτερης κοινότητας που συναναστρέφονται στην καθημερινότητά τους, εξαιτίας και των χαμηλών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στα πρόχειρα καταλύματα τους, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου, για την καλύτερη θωράκιση του πληθυσμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, την Παρασκευή 18 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί εμβολιασμός των εργατών γης στο Κοινοτικό Γραφείο της Νέας Μανωλάδας.

Η εμβολιαστική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Σημαντικοί συνεργάτες  στην εμβολιαστική δράση είναι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που έχει αναλάβει την έκδοση των αριθμών ΑΜΚΑ και το Κέντρο Υγείας Βάρδας,  που διαθέτει το ιατρικό προσωπικό για τη διενέργεια των εμβολιασμών και τα εμβόλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις