Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα καύσιμα «καίνε» και τον νέο σταθμό του ΚΤΕΛ- Μειώσεις στα δρομολόγια έως 40%- ΦΩΤΟ

Τα καύσιμα «καίνε» και τον νέο σταθμό το...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Με αργούς ρυθμούς το έργο

Με αργούς ρυθμούς κινείται πλέον η ολοκλήρωση του έργου, του νέου σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, στο οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή της Νόρμαν με την Όθωνος Αμαλίας. Οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνεχείς ανατιμήσεις φαίνεται να φέρνουν νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου. Αρχικά ο χρόνος παράδοσής του, είχε οριστεί για το Μάιο, μετά για τον Αύγουστο αλλά πια δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας για το πότε θα είναι στην διάθεση του επιβατικού κοινού.

Μιλώντας, στο thebest.gr o πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, αναφέρει σχετικά με την καθυστέρηση παράδοσης του νέου σταθμού:  «Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε με τις αυξήσεις, προχωράει με πιο αργούς ρυθμούς,  γιατί έχουμε αύξηση και στα υλικά που χρησιμοποιούνται, σίδερα, μπετόν, τσιμέντα. Λόγω των συνθηκών δεν έχουμε εικόνα για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο, οι εξελίξεις μας πρόλαβαν και δεν μας επιτρέπουν να προσεγγίζουμε τον χρόνο παράδοσής του».

Μειώσεις στα δρομολόγια

Οι συνεχείς ανατιμήσεις στα καύσιμα, δημιουργεί προβλήματα και στους ιδιοκτήτες των λεωφορείων του  ΚΤΕΛ και όπως λέει ο κ. Μανολώπουλος, η κατάσταση στα καύσιμα αλλά και η μείωση του επιβατικού κοινού, τους οδηγεί σε μείωση των δρομολογίων.  «Προσπαθούμε να παρέχουμε τις  καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρά τις αυξήσεις στα καύσιμα και στα υπόλοιπα έξοδα και την μειωμένη επιβατική κίνηση που φτάνει το 50% περίπου, μετά τις Απόκριες. Για τους παραπάνω λόγους,  έχουμε αναγκαστεί να προχωρήσουμε σε μειώσεις δρομολογίων, σε ποσοστό που αγγίζει μέχρι και το 40%»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις