Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηράκλειο: Η νονά παίρνει φωτιά σε βάφτιση- ΒΙΝΤΕΟ

Ηράκλειο: Η νονά παίρνει φωτιά σε βάφτιση- ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο από την εκκλησία που γίνεται viral

Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε σε βάπτιση στο Ηράκλειο όταν η νονά την ώρα που βάζει λάδι στο βαφτιστήρι της, όπως σκύβει, τα μαλλιά της παίρνουν φωτιά από κερί. Ευτυχώς το συμβάν δεν ήταν σοβαρό.

Όλα πήγαιναν "ρολόι" στην βάφτιση ενός τρίχρονου μπόμπιρα, σε περιοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο! Μέχρι την στιγμή που η νονά Ελίνα έπρεπε να σκύψει λίγο για να "λαδώσει" τον νεοφώτιστο που βρισκόταν μέσα στην κολυμπήθρα. 

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα σγουρά μαλλιά της νονάς να αρπάζουν φωτιά από τα αναμμένα κεριά που είχαν τοποθετηθεί στην κολυμπήθρα!
Όσοι βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν να σβήσει τις φλόγες, ενώ η "καλύτερη νονά του κόσμου" - όπως έγραφε η ποδιά που φορούσε" - ανέκτησε άμεσα την ψυχραιμία της και συνέχισε απτόητη το ιερό καθήκον που είχε αναλάβει!

«Άρπαξε; Παιδιά μύρισε» ακούγεται να λέει στο βίντεο. Ψύχραιμος ο ιερέας που στέκεται δίπλα της χαμογελάει και ακούγεται να λέει: «έλα μια χαρά είναι.» Με τη βάφτιση στην εκκλησία να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται λίγο αργότερα κανονικά.

Το βίντεο από το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κατέγραψε ο Σωκράτης Δαμουλάκης, και ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο!

πηγή cretalive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις