Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis το νέο μυθιστόρημα φαντασίας "Το Κακό με την Ειρήνη"

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis το ν...

Του Joe Abercrombie - Θα το βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα φαντασίας του Joe Abercrombie με τίτλο «Το Κακό με την Ειρήνη», που είναι το δεύτερο βιβλίο της best selling τριλογίας «Η Εποχή της Παραφροσύνης».

Μια ολοζώντανη ιστορία που σε ταρακουνά.» – Robin Hobb, best selling συγγραφέας των τριλογιών The Farseer Trilogy και The Liveship Traders.

«Κανένας δε γράφει με το σεισμικό εύρος ή την πρωτόγονη ένταση του Joe Abercrombie» – Pierce Brown, συγγραφέας της σειράς βιβλίων Κόκκινη Ανατολή.

Συνωμοσία. Προδοσία. Εξέγερση. Η ειρήνη δεν είναι παρά ένα ακόμα είδος μάχης…

Η Σαβίν νταν Γκλόκτα, η πάλαι ποτέ ισχυρότερη επενδύτρια της Άντουα, βλέπει την περιουσία και τη φήμη της να παρακμάζουν. Ωστόσο, δε θα επιτρέψει σε κανένα ηθικό εμπόδιο ν’ ανακόψει την πορεία της.

Για ήρωες σαν τον Λίο νταν Μπροκ και τον Στάουερ Σούρουπο, που αισθάνονται ευτυχισμένοι μόνο στη θέα των σπαθιών, η ειρήνη είναι ένα μαρτύριο. Πρώτα, όμως, υπάρχουν αδικίες που πρέπει ν’ αποκατασταθούν, εξουσίες που πρέπει να αφαρπαχθούν και σύμμαχοι που πρέπει να συγκεντρωθούν, την ίδια ώρα που η Ρίκε καλείται να τελειοποιήσει τη δύναμη του Μακρού Βλέμματος… προτού τη σκοτώσει.

Οι Καταστροφείς σχεδιάζουν να ελευθερώσουν το λαό από τα δεσμά του, ενόσω οι ευγενείς είναι απασχολημένοι με τις έριδές τους. Ο Όρσο πασχίζει να βρει ένα ασφαλές μονοπάτι μέσα στην πολιτική, αλλά αποκτά ακόμα περισσότερους εχθρούς.

Οι τρόποι του παλιού καιρού λησμονούνται, μαζί με τους παλιούς ηγέτες, μα εκείνοι που στοχεύουν στα ηνία της εξουσίας θα ανακαλύψουν πως δεν υπάρχει συμμαχία, φιλία ή ειρήνη που να διαρκεί αιώνια.

O βραβευμένος με Locus Joe Abercrombie, δημιουργός της σειράς «O Πρώτος Νόμος», επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της νέας του τριλογίας «Η Εποχή της Παραφροσύνης».

Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ο Abercrombie αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς του σύγχρονου fantasy, δίπλα σε ονόματα όπως οι George R.R. Martin του «Game of thrones», Guy Gavriel Kay, Brandon Sanderson και Robin Hobb.

*Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της τριλογίας με τίτλο «Μια Στάλα Μίσος», ενώ μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος και φινάλε της τριλογίας με τίτλο «The Wisdom of Crowds».

Έγραψαν επίσης για το βιβλίο:

 «Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας ήταν καλό. Αυτό είναι ακόμα καλύτερο.» – sffworld.com

«Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.» – Forbes

«Η εξαιρετική πλοκή που σχεδιάζει ο Abercrombie και η ανατροπή των προσδοκιών είναι σίγουρα απολαυστικές. Ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα!» – Publishers Weekly.

Μετάφραση: Δήμητρα Αγγελάκη, Ιουλία Μαύρου

Τίτλος Πρωτοτύπου: The Trouble with Peace.

*Ο Joe Abercrombie έχει γεννηθεί στην Αγγλία το 1974. Σπούδασε Ψυχολογία και εργάστηκε ως μοντέρ σε τηλεοπτικές παραγωγές προτού εκδώσει το πρώτο του βιβλίο, με γενναία βοήθεια και υποστήριξη από την οικογένειά του, Το Κάλεσμα του Ξίφους, το 2004. Μέχρι σήμερα, το βιβλίο του έχει εκδοθεί σε τριάντα χώρες.

Οι συνέχειες, Πριν την Αγχόνη και Το Τελευταίο Επιχείρημα, κυκλοφόρησαν το 2007 και 2008 αντίστοιχα, όταν ο Joe ήταν υποψήφιος για το βραβείο John W. Campbell καλύτερου νέου συγγραφέα. Μετά από τρία βιβλία στις λίστες των Sunday Times και New York Times, το Half a King κέρδισε το 2014 το βραβείο Locus για το καλύτερο μυθιστόρημα για νέους ενήλικες αναγνώστες. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της νέας του τριλογίας Η Εποχή της Παραφροσύνης, με τίτλο Μια Στάλα Μίσος. Οι δύο συνέχειες ακολούθησαν με διαφορά ενός έτους η καθεμία. Ο Joe Abercrombie ζει σήμερα στο Bath της Αγγλίας με τη σύζυγό του Lou, τις κόρες του Grace και Eve, και το γιο του Teddy.

Περνά τον περισσότερο χρόνο του γράφοντας τολμηρά αλλά χιουμοριστικά μυθιστορήματα φαντασίας…

Θα βρείτε το συγκεκριμένο βιβλίο και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture