Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση ο Γιώργος Ρους

Στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση...

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 μετά τις 21.00 σε γνωστό στέκι στην Γεροκωστοπούλου

Ένα  μουσικό live προγραμματίζεται για το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στις 21.00 στην Πάτρα.

Θα εμφανιστεί ζωντανά στο Frida Bar & Live Stage στην Γεροκωστοπούλου 59, ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Ρους.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων «μυσταγωγικών» εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους καταφθάνει & στην Πάτρα για μια μοναδική βραδιά!

Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν τη μουσική του πορεία, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

Μας συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη» κ.α. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος, κ.α, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Είσοδος: 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture