Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα "Νεοκλασικά" του Alpha την Παρασκευή η κωμωδία "Ούτε Γάτα ούτε ζημιά" με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Στα "Νεοκλασικά" του Alpha την...

Εκτός από την γνωστή Αιγιώτισσα ηθοποιό παίζουν και οι Κρατερός Κατσούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Ορφανός, κ.α.

Την περασμένη Παρασκευή 4/3/2022 ξεκίνησε η νέα ενότητα με αυτοτελείς τηλεταινίες στον Alpha που ουσιαστικά αναβιώνουν παλιές, αγαπημένες ταινίες και δη θεατρικά έργα που είχε λατρέψει το κοινό τις παλιότερες δεκαετίες τόσο στο θέατρο όσο και κατά την κινηματογραφική τους μεταφορά. Η αρχή έγινε με το έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» που το θυμόμαστε στο σινεμά με τις απολαυστικές ερμηνείες του Ντίνου Ηλιόπουλου και του Κώστα Βουτσά αλλά και της Μάρως Κοντού.

Στα «Νεοκλασικά» του Alpha όπως λέγεται η συγκεκριμένη ενότητα την σκυτάλη πήραν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Αντώνης Κρόμπας, η Ευαγγελία Συριοπούλου ενώ σ’ ένα έκπληξη εμφανίστηκε και ο Χάρης Ρώμας.

Η πρεμιέρα πήγε αρκετά καλά σε τηλεθέαση φθάνοντας στα υψηλά ποσοστά του 15,7% στο δυναμικό κοινό και του 15,8% στο γενικό σύνολο.

Στο μεταξύ αυτή την Παρασκευή 11/3 στις 21.00 όπως είδαμε και στο διαφημιστικό τρέιλερ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αναβίωση ενός αγαπημένου έργου, του «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου που είχε σκηνοθετήσει στο σινεμά ο Αλέκος Σακελλάριος το 1955 με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Λογοθετίδη, την Ίλυα Λιβυκού, την Ρένα Στρατηγού, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Μίμη Φωτόπουλο, κ.α.

Ο Αποστόλης κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού με τη Λόλα, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του Πόπη η οποία συνοδεύεται από τον Νίκο. Τα δύο ζευγάρια θα βρεθούν για ένα σαββατοκύριακο στο ίδιο σπίτι στη μικρή γραφική Θυμαριά. Κι ενώ ο Αποστόλης τρέμει περιμένοντας τις συνέπειες της απιστίας του, η Πόπη συστήνεται ως μία άλλη και δεν δείχνει να τον αναγνωρίζει. Με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι αυτή δεν είναι η γυναίκα του, ο Αποστόλης φοβάται ότι αρχίζει να τα χάνει. Ή μήπως όλα αυτά είναι ένα σχέδιο εκδίκησης της Πόπης;

Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει η Ζωή Κοϊβάρη και τη σκηνοθεσία ο γνωστός δημιουργός και από τον κινηματογράφο, Χρήστος Δήμας.

Παίζουν ο Κρατερός Κατσούλης, η αγαπητή Αιγιώτισσα ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ηρώ Πεκτέση, ο Νίκος Ορφανός, ο Χάρης Μαυρουδής, και οι Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ευγενία Αποστόλου, Λυδία Τζανουδάκη, Σεμέλη Παπαοικονόμου, Γιώργος Γερονημάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Μίμης Καπέρδος.

Στο ρόλου του πελάτη εμφανίζεται ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Τέλος όπως διαβάσαμε, επίκειται να δούμε τις επόμενες εβδομάδες στον Alpha και τις αναβιώσεις της «Βίλας των οργίων», του «Μιας πεντάρας νιάτα», της «Κόμησσας της φάμπρικας», του «Εμίρη και του Κακομοίρη», της αγαπημένης κομεντί «Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη», κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight