Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο κέρδισαν στο Total BlackOut των διασήμων

Ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος μαζί με...

Σ'ένα απολαυστικό επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τρίτη 8/3 το βράδυ στον Alpha - Στα αντίπαλα ζευγάρια ήταν και οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη επίσης από το Survivor

Αρκετή πλάκα είχε το δεύτερο επεισόδιο του παιχνιδιού δοκιμασιών μέσα σε απόλυτο σκοτάδι, Total BlackOut στο κανάλι του Alpha που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/3/2022 με τον γνωστό τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο στη θέση του παρουσιαστή ενώ ανάμεσα στα ζευγάρια επωνύμων που συμμετείχαν ήταν και ο Πατρινός επιχειρηματίας & fashion designer Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε παρέα με τον σχεδιαστή κοσμημάτων και αξεσουάρ Περικλή Κονδυλάτο που ήταν μαζί και στο περσινό, ιδιαίτερα επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης Survivor στο κανάλι του Σκάι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν απολαυστικός και κατάφερε μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο να φτάσουν έως το τέλος και να κερδίσουν τα άλλα τρία ζευγάρια. Μάλιστα το ένα απ’ αυτά είχε επίσης να κάνει με το Survivor σε σημείο οι μισές ομάδες του Total BlackOut των επωνύμων να θυμίζουν reunion του Survivor. Κι αυτοί ήσαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη που ήταν κιόλας και ο νικητής του χρηματικού επάθλου του Survivor, το οποίο όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν το έχει πάρει ακόμα.

Πολλά ήταν τα σχόλια στo Twitter για το συγκεκριμένο επεισόδιο ενώ διόλου απαρατήρητος δεν πέρασε και ο συμμετέχων τραγουδιστής Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους χρήστες. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αγωνίστηκε μαζί με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Πανόπουλο (είναι μαζί στην εκπομπή της Ναταλίας γερμανού το σαββατοκύριακο στον Alpha) ενώ ακόμα έλαβαν μέρος και ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο που τα πήγαν χειρότερα απ’ όλα τα ζευγάρια και έπεσαν πρώτοι στην καταπακτή.

Οι δοκιμασίες είχαν τα πάντα από μικρά βατραχάκια, κατσαρίδες και μακαρόνια μέχρι μαλλί πλεξίματος, λούτρινα αρκουδάκια, ποπ κορν και σταφίδα!

Το Total BlackOut έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο 5/3 και κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ενώ το νέο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 10/3 στις 22.40. Να θυμίσουμε πως ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήσαν στον Άγιο Δομίνικο σε αντίπαλες ομάδες, ωστόσο έχουν γίνει φιλαράκια και στο Total BlackOut  όπου τους είδαμε παρέα, μας χάρισαν αρκετό γέλιο!

O Γιώργος Ασημακόπουλος είπε τέλος πως χάρηκε πολύ την όλη εμπειρία καθώς και το ότι η συμμετοχή τους στο Total BlackOut ήταν για καλό σκοπό μιας και τα χρήματα θα πάνε στους Γιατρούς του Κόσμου.

Δείτε βίντεο στην ανάρτηση του reader.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight