Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Περιφερειάρχης Νεκτ. Φαρμάκης κάλεσε on air την Άννα Βίσση κ του χρόνου στο Πατρινό Καρναβάλι

Ο Περιφερειάρχης Νεκτ. Φαρμάκης κάλεσε o...

Η λαμπερή σταρ του τραγουδιού που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις έκανε και κομπλιμέντο στον κ. Φαρμάκη πως είναι νέος και γοητευτικός και δεν μοιάζει με Περιφερειάρχη!

Ιδιαίτερα λαμπερή ήταν η ερμηνεύτρια Άννα Βίσση στο αποκριάτικο «Σπίτι με το Mega» που μεταδόθηκε το τελευταίο Σάββατο του καρναβαλιού 5/3/2022 στις 10 το βράδυ ενώ έφτασε να τελειώσει μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ήταν ένα χορταστικό μουσικό πρόγραμμα με μία κεφάτη και κομψή Άννα Βίσση που ομολογουμένως πρόβαλλε και το Πατρινό καρναβάλι σε μία δύσκολη στιγμή όπως ήταν και φέτος μιας και το καρναβάλι κατ’ ουσία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας (παρελάσεις, καύση καρνάβαλου, κ.α.).

Από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς που πάντως δεν «έσκισε» από πλευράς τηλεθέασης ενώ μεταδόθηκε και σε επανάληψη το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 7/3 για όσους δεν την είχαν δει, ήταν & η εμφάνιση στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη, τον οποίο η Άννα Βίσση επαίνεσε για την όλη πρωτοβουλία ενώ του έκανε και κομπλιμέντο πως είναι νέος και γοητευτικός και δεν μοιάζει…με Περιφερειάρχη.

Ο κ. Φαρμάκης (η Περιφέρεια ως γνωστόν κάλυψε με κονδύλι της το κόστος της συγκεκριμένης μουσικής βραδιάς) προσκάλεσε στο μεταξύ on air την Άννα Βίσση να είναι στην Πάτρα και του χρόνου, το 2023 με την ελπίδα όπως η διαχρονική ερμηνεύτρια και σταρ της ποπ λαϊκής μουσικής είπε, οι μάσκες να είναι μόνο μέχρι τα μάτια και να είμαστε ελεύθεροι από την πανδημία.

Κείμενο: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight