Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Άννα Βίσση στο "Απόλλων": Το παρασκήνιο, η εξωστρέφεια, η παραγωγή 80 ατόμων και τα 147 νοικιασμένα δωμάτια

Η Άννα Βίσση στο "Απόλλων": Το...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Ένα όραμα για την καρναβαλική ομάδα «Του Χρόνου Μπούλες» έγινε πραγματικότητα με την επίσκεψη της Άννας Βίσση στην Πάτρα. Η Ελληνίδα σταρ βρέθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» για το αγαπημένο μας Πατρινό Καρναβάλι, και τραγούδησε για το Πατρινό Καρναβάλι, για τα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» που μετατράπηκε σε καρναβαλικό  πάρτι- διαφήμιση για την πατρινή αποκριά.

Πατρινό Καρναβάλι 2022 με την Άννα Βίσση - Δέκα βίντεο από την τηλεοπτική συναυλία στο θέατρο "Απόλλων"

Τη χθεσινή  βραδιά όλοι και όλα ήταν στα καλύτερα τους. Τα πληρώματα και οι καρναβαλιστές με τις καλύτερες στολές τους, ο κόσμος που βρέθηκε στο θέατρο, με την πιο καλή καρναβαλική του διάθεση και φυσικά η Άννα Βίσση «απόλυτη σταρ» όπως πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ όσα συνέβησαν στα γυρίσματα στο "Απόλλων"- Ένα ξέφρενο πάρτι με την "απόλυτη" Άννα Βίσση - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η ίδια όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο thebest.gr ο καρναβαλιστής Δημήτρης Φάκαλος, «εντυπωσιάστηκε καθώς είδε μπαίνοντας στο θέατρο 250 άτομα να φορούν τις καλύτερες καρναβαλικές στολές που έχουν βγει από όλα τα γκρουπ. Ήταν μόνο βραβευμένες στολές μέσα σε ένα επιβλητικό θέατρο. Στο τέλος της βραδιάς, μετά από πέντε ώρες συναυλίας βγήκε ξανά, κάθισε το κοινό στο έδαφος και εκείνη είπε άλλα επτά τραγούδια. Έκανε δύο εβδομάδες πρόβες με την μπάντα της και παρουσίασε το «πατρινό καρναβάλι για πάντα» σε μία απίστευτη εκτέλεση. Όταν έχεις μία ντίβα μπροστά σου, δεν πιστεύεις κάτι τέτοιο.

Τη Δευτέρα ξεκίνησε τις πρόβες στις 20:00 και τελείωσε στις 4 τα ξημερώματα, ήθελα να είναι όλα ρυθμισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης ήταν μαζί μας ενώ ήρθε και ο Γιώργος Ντάβλας. Η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη ήταν επίσης εδώ, και όλοι έμειναν στο Bold Type. Τα δωμάτια που χρειάστηκαν για δύο μέρες ήταν περισσότερα από 147.Ήταν μία τεράστια παραγωγή ενώ το προσωπικό του Mega έφτασε στην Πάτρα με ένα πούλμαν πενήντα θέσεων.

Το Καρναβάλι είναι- θέλουμε δε θέλουμε- ένα προϊόν και όλα τα προϊόντα θέλουν σωστή τοποθέτηση και προώθηση. Η εκπομπή θα πλαισιωθεί με βιντεάκια από παρελάσεις και πράγματα που γίνονται στο πατρινό καρναβάλι. Είναι ένας τρόπος εξωστρέφειας και προώθησης αυτού που έχουμε».

Όπως αναφέρουν οι Μπούλες, «τι καλύτερη προβολή για την Πάτρα! Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο αρχιτεκτονικό στολίδι της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η ιδέα «καρφώθηκε» στις Μπούλες πέρυσι, κατά την διάρκεια της καραντίνας. Μας ξέρετε τώρα… Αν μας  κολλήσει κάτι, δεν μας βγαίνει από τα καρναβαλικό μας εγκέφαλο. Προ μηνών ξανά κάναμε την πρόταση τους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η Περιφέρεια όχι μόνο στήριξε, αλλά πίστεψε και αγκάλιασε το εγχείρημα αυτό. Και εν τέλει, χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την παραγωγή! Και στο ερώτημα για το που θα έπρεπε να γίνει το τηλεοπτικό γύρισμα, η απάντηση ήταν προφανής. Στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Έτσι κατατέθηκε το ανάλογο αίτημα και από την πλευρά του ο Δήμος Πατρέων και ο Καρναβαλικός Οργανισμός δέχτηκαν να παραχωρηθεί το «Απόλλων» για της ανάγκες του εγχειρήματος.

Η Άννα Βίσση έδειξε το πόσο σπουδαία καλλιτέχνης είναι και χάρηκε αυτή την συμμετοχή της στο Καρναβάλι της Πάτρας, αποκτώντας πλέον στενές σχέσεις μαζί του. Από κοντά και ο μοναδικός στο είδος του Κωνσταντίνος Ρήγος που ανέλαβε την σκηνοθεσία του όλου εγχειρήματος και ανέδειξε με τον δικό του τρόπο την καρναβαλική ατμόσφαιρα και την ξεχωριστή αισθητική του Δημοτικού Θεάτρου. Ο Κωνστναντίνος θα πρέπει να θεωρείται «πολιτογραφημένος» Πατρινός πλέον μετά από τόσα χρόνια συνεχούς συμμετοχής του σε γνωστό πλήρωμα του Κρυμμένου Θησαυρού.

Μαζί του ο Άγγελος Παναγόπουλος που ανέλαβε την διεύθυνση της παραγωγής, η Νάντια Κωνσταντινίδη που έκανε την σκηνογραφία και η ομάδα παράγωγης του ΔΙΗΧΟΥ με επικεφαλής τον Μ. Κατή. Σε μια παραγωγή 80 ατόμων στην οποία συμμετείχαν 18 μουσικοί, 4 χορευτές, 47 τεχνικοί, 3 σκηνοθέτες και 8 παραγωγοί. Οι Μπούλες θέλουν να ευχαριστήσουν προσωπικά τον καθένα από αυτούς για την προσπάθεια που κατέβαλαν, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα. Και προπάντων τους εργαζόμενους του Θεάτρου ‘Απόλλων’, που χωρίς την δικής τους έμπρακτη αρωγή δεν θα είχε υλοποιηθεί η παραγωγή αυτή.

Θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν τους καρναβαλιστές που δήλωσαν «παρών» στα γυρίσματα και δημιούργησαν με το κέφι τους, κάτι μοναδικό που θα συνεπάρει όλη την Ελλάδα, έστω και μέσα από την μικρή οθόνη.

Η εκπομπή θα προβληθεί το τελευταίο Σάββατο του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 5 Μαρτίου. Χορηγοί της εκπομπής – ύστερα από απαίτηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος – είναι μόνο τοπικές επιχειρήσεις και φορείς, ούτως ώστε μαζί με το καρναβάλι να προβληθεί και η επιχειρηματικότητα της περιοχής. Γιατί το καρναβάλι είναι εξωστρέφεια. Είναι χαρά, είναι ιδέες, είναι δημιουργία, είναι όραμα. Η Πάτρα και το καρναβάλι της θα ταξιδέψουν έτσι μέσα από το Mega σε όλη την Ελλάδα. Οι Μπούλες πάνε τώρα για άλλες ιδέες, άλλα οράματα, άλλους στόχους. Το καρναβαλικό ταξίδι συνεχίζεται…».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις