Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Χαμός» στο πάρτι των πληρωμάτων- Ρήγος, Ντάβλας, Κατσουράνης και εκατοντάδες καρναβαλιστές ήταν εκεί

«Χαμός» στο πάρτι των πληρωμάτων- Ρήγος,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μεγαλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν μοναδικό και φέτος, δείτε φωτο

Κοινό μυστικό και παράδοση της καρναβαλικής Πάτρας για το φινάλε του τελικού αποκριάτικου τριημέρου, το λεγόμενο «Πάρτι των πληρωμάτων- Η κλασική συνταγή» ήταν πιο εκρηκτικό και πληθωρικό από ποτέ στο Ban Yan (εγκαταστάσεις Μαμος)  της παραλιακής. Πάνω- κάτω  2000 άτομα μεγάλης γκάμας ηλικιών ξεφάντωσαν από τις 9 το βράδυ ως τις 7 το πρωί απολαμβάνοντας ένα sold out event – υπερπαραγωγή με εξαιρετική οργάνωση και ενθουσιώδη ανταπόκριση. Στημένο σαν fair ή festival επεκτεινόταν σε όλο τον κήπο και τον περιβάλλοντα χώρο του ιστορικού πέτρινου κτιρίου. Υπήρχαν τρεις dance stages με απίθανα λέιζερ, δυο ημιυπαίθριες και μια κλειστή, τέντες και κιόσκια με μπουφέδες, φαγητό και ποτό, ακροβατικά, ζογκλερικά, ξυλοπόδαροι, μπάντα και καμπίνα φωτογράφισης έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορείς να χορέψεις, να βολτάρεις ή να διασκεδάσεις με το ρυθμό που θες σε διαφορετικό σημείο. Με το δέντρο -υπερθέαμα φωταγωγημένο και στο επίκεντρο των χάπενιγκς, η ευρύτερη παρέα των παλιών καρναβαλικών γκρουπ (62,120,128,135,222,78,106,45) «τα έδωσε όλα» κερδίζοντας το χαμένο έδαφος των ματαιωμένων παρελάσεων. Απαντες μεταμφιεσμένοι, με δικές τους στολές ή ομαδικές αμφιέσεις παλαιότερων ετών, έσμιξαν σε μια βραδιά μοναδικού «μεγέθους» και ειδικού βάρους. Σαφώς δεν πρόκειται για οποιοδήποτε πάρτι που απαιτεί εμπορική προώθηση ή διαφήμιση αλλά για μια πολύπλευρη εκδήλωση που έχει εξελιχθεί σε έθιμο και θεσμό.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του μπαλέτου  της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και γνωστός σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος, που διατηρεί σχέση με το Πατρινό Καρναβάλι τα τελευταία χρόνια, ο πατρινός συνεργάτης του Αγγελος Παναγόπουλος, ο αχαιός fashion guru Χάρης Ντάβλας, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και ομάδων που προωθούν το Καρναβάλι – Κομιτάτο, Σφήκες, Και του χρόνου μπούλες- αλλά και επισκέπτες από άλλα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό. Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κλειστή σάλα πρωταγωνίστησε στο αμίμητο χορευτικό κέφι πάνω και κάτω από την πίστα, ενώ  νωρίτερα είχε συγκινήσει ένα αντιπολεμικό βίντεο σε γιγαντοοθόνη σε επιμέλεια Παν. Κολλιόπουλου με υπόκρουση το «Imagine». Αξίζει να σημειώσουμε πως και από κάποιες λεπτομέρειες φαινόταν η διαφορά- ο έλεγχος στην είσοδο, οι κρεμασμένες προσκλήσεις και οι αναμνηστικές καρφίτσες, τα τατουάζ και το δωράκι «της επόμενης μέρας»  που έπαιρνες όταν έφευγες. Εννοείται πως τα social media γέμισαν με θεαματικά στιγμιότυπα και το multi party έγινε αυτόματα talk of the town. Συγκεντρώσαμε ενδεικτικές φωτογραφίες.

 

*Διοργανωτικά πνεύματα Δημήτρης Φάκαλος, Νάντια Κωνσταντινίδη, djs  Αποστολοπουλος Στέλιος, Γεωργίου Κωνσταντίνος, Κολλιόπουλος Παναγιώτης, Τζόβολος Γιάννης, Gogos φαγητό Talks Catering, ποτά κάβα Ρωμάνος, Bacardi κ.α.     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View