Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον Αποκριάτικο χορό του Δημάρχου Πατρέων στα Παλαιά Σφαγεία

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον Αποκριάτικο χορό του ...

Όπως έχει καθιερωθεί από την Δημοτική Αρχή, ο Χορός ήταν αφιερωμένος στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν»

Με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/3/2022 στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στην Ακτή Δυμαίων, ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων που ήταν αφιερωμένος -όπως έχει καθιερωθεί από την Δημοτική Αρχή- στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν».

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους, μίλησε για μια ακόμα φορά με θερμά λόγια για την προσφορά των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους καλή διασκέδαση, έστω κι αν οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες θλίψη, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, της πανδημίας, αλλά και των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν το λαό της πόλης μας.

Στην αποκριάτικη γιορτή, συμμετείχαν γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού, του Πολιτιστικού και του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, που με τη συμβολή τους, δημιουργήθηκε αυτή η ζεστή, χαρούμενη βραδιά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης παρέστησαν οι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, του Πολιτιστικού και του Καρναβαλικού Οργανισμού, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, αλλά και σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Όλοι μαζί, έγιναν ένα με τα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, σε καρναβαλικούς ρυθμούς, αποδεικνύοντας ότι όλοι είναι ίσοι και δικαιούνται να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture