Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση Δασκαλάκη: Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας- ΒΙΝΤΕΟ

Υπόθεση Δασκαλάκη: Καθαρές οι τοξικολογι...

Δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί κάποια ύποπτη ουσία

Καμία ύποπτη ουσία δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί σε αυτό το στάδιο στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, το τρίτο από τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο πέθανε τον Ιανουάριο, αναφέρουν πληροφορίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι αυτή τη στιγμή που οι τοξικολογικές βαίνουν στην ολοκλήρωσή τους, αυτές φαίνονται να είναι καθαρές. Σύμφωνα με το Γιώργο Σόμπολο, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, σε αυτό το στάδιο δεν έχει βρεθεί τίποτα το περίεργο παρα μόνο φαρμακευτικές ουσίες που προέρχονται από την αγωγή που λάμβανε το κορίτσι στο νοσοκομείο, ενώ οι ουσίες αυτές είναι σε ποσότητα που δεν προβληματίζουν τους ειδικούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο έλεγχος είναι διευρυμένος και το βιολογικό υλικό ελέγχεται για πλήθος ουσιών. Ωστόσο, ακόμη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το υλικό δεν έχει αποσταλεί προς έλεγχο στην Ελβετία.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις  γιατρών στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις