Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πρωτότυπη η δράση με τις Άγκυρες στο 57ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πρωτότυπη η δράση με τις Άγκυρες στο 57ο...

Τα πληρώματα ενεργοποιήθηκαν άμεσα και έψαξαν για άγκυρες, τις οποίες έφεραν για ζύγιση στο Παλαιό Δημ. Νοσοκομείο – Μία άγκυρα μεταφέρθηκε με φορτηγό

Το 57ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού καλά κρατεί και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2022 ξετυλίχτηκε μια ακόμα δράση του που έβγαλε γέλιο και κινητοποίησε τους κυνηγούς.

Ο λόγος για τη δράση «Μάινα τις άγκυρες» που γέμισε πλατιά χαμόγελα τους συμμετέχοντες, τους εμπλεκόμενους αλλά και τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Η οδηγία της οργανωτικής ομάδας του παιχνιδιού ήταν σαφής:

«Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας. Την ώρα της πρυμνοδέτησης η πόμπα έσπασε και χάσαμε την άγκυρα. Το καράβι πρέπει να αγκυροβολήσει, μα του ΄χει μείνει μόνο αλυσίδα. Φέρε στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης  μια άγκυρα, να δώσουμε στον καπετάνιο. Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα.

Η άγκυρα θα δοθεί για ζύγιση στην Κριτική Επιτροπή, η οποία θα βρίσκεται στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο. Καθώς η ζυγαριά έχει όρια, σε περίπτωση υπερμεγέθους άγκυρας, θα επιστρατευτούν εργαλεία μέτρησης μήκους, ώστε να πιστοποιηθεί η μεγαλύτερη άγκυρα. Μην ξεχάσετε το διαβατήριό σας».

Τα πληρώματα ενεργοποιήθηκαν άμεσα κι έψαχναν για άγκυρες έξω από το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, στην άνω πόλη. Βρήκαν πολλά και τις κουβάλησαν με διάφορα δυνατά μέσα. Εκεί περίμενε ο «Καπετάνιος» που τα «είδε όλα». Μέχρι και άγκυρα που ήρθε με φορτηγό. Άρχισαν τα ζυγίσματα και χρειάστηκαν και … εργαλεία μέτρησης μήκους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture