Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έως την Κυριακή 6/2 οι αιτήσεις συμμετοχής για το 57ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Έως την Κυριακή 6/2 οι αιτήσεις συμμετοχ...

Οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.

Πέντε μέρες έχουν απομείνει για να δηλώσουν τα πληρώματα τις συμμετοχές τους για το 57ο Παιχνίδι Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας αφού έως την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23.59 μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανατρέχοντας στο πλαίσιο ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας. Μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής για τη συμπλήρωση των σχετικών δικαιολογητικών μέσω του link: online.carnivalpatras.gr Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-361750 (κα Σοφία Μαραχώρη).

Τα παιχνίδια πλατείας θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στο σπίτι του Καρνάβαλου, στα Παλαιά Σφαγεία. Οι παίχτες των παιχνιδιών χωρίς σύνορα θα σφυρίξουν … την εκκίνηση. Παράλληλα γρίφοι και κυνήγι περιμένουν τους κυνηγούς και αυτή τη χρονιά σε ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πενήντα επτά (57) χρόνια ζωής μετρά το ιστορικό παιχνίδι, διοργάνωση άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την εξέλιξη του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το 1966 ήταν χρονιά ορόσημο για το Καρναβάλι μας. Τότε γεννήθηκε το παιχνίδι που έμελλε να αλλάξει την «κατάσταση των πραγμάτων» και να απογειώσει τον θεσμό προσφέροντας πλήθος συγκινήσεων, εκπλήξεων και αξέχαστων σκηνών ζωής και διασκέδασης σε συμμετέχοντες και θεατές-φίλους του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μέχρι τότε το Πατρινό Καρναβάλι περιοριζόταν στην παρέλαση σατιρικών αρμάτων του Δήμου Πατρέων, σε παρελάσεις μασκαρατών, μουσικών σχημάτων και σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χορούς. Η ενεργός συμμετοχή των Πατρινών στα δρώμενα του καρναβαλιού ήταν πάντοτε η κινητήριος δύναμή του.

«Ντυθείτε» με κέφι, χαρά, δημιουργική διάθεση, να είστε σε καρναβαλική ετοιμότητα και αφεθείτε στη αναλλοίωτη γοητεία του παιχνιδιού. Πριν ωστόσο και μέχρι την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture