Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πατρινό Καρναβάλι: Έως τις 11 Φεβρουαρίου οι συμμετοχές στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καρναβαλικού Κόμικς

Πατρινό Καρναβάλι: Έως τις 11 Φεβρουαρίο...

Την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι θα την βρουν αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ

Το Πατρινό Καρναβάλι μέσω πανδημίας επιμένει να κινητοποιεί τα χαμόγελα και την ευρηματικότητα μέσα από δημιουργικές δράσεις. Στο πλαίσιο του «1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Καρναβαλικού Comics Εφήβων 2022 με θέμα το Πατρινό Καρναβάλι» που βρίσκεται σε εξέλιξη, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας καλεί τους εφήβους από όλη την Ελλάδα που είναι από 11 έως και 17 ετών να «φορέσουν» τον καλύτερο καρναβαλικό εαυτό τους, να εμπνευστούν από το Πατρινό Καρναβάλι, να επιστρατεύσουν χιούμορ, δεξιότητες, χρώμα και καλλιτεχνική διάθεση και να δημιουργήσουν με φαντασία το πρωτότυπο δικό τους καρναβαλικό comics που δεν έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ή αλλού, αναφέρει η Κοινωφελής του Δήμου Πατρέων Πατρινό Καρναβάλι.

Μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 πρέπει να έχουν στείλει τις συμμετοχές τους με email, wetransfer, dropbox link κτλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Εκεί θα τις λάβει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τρεις καταξιωμένους δημιουργούς του είδους: Γιώργο Μελισσαρόπουλο (σκιτσογράφο/animator, με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, www.meliss.gr), Άκη Μελάχρη (σκιτσογράφο/animator, βασικό συνεργάτης των εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ, www.toonmel.com) και Νικόλα Στεφαδούρο (σκιτσογράφο, με εμπειρία στη διδασκαλία και πλήθος συνεργασιών, www.stefadouros.gr) και θα αναδείξει και θα βραβεύσει το καλύτερο καρναβαλικό comics εφήβων 2022. Τρεις θα είναι οι νικητές, οπότε οι ενδιαφερόμενοι ας ενεργοποιηθούν κατεβάζοντας ιδέες, υλοποιώντας τις με τον τρόπο των comics και συμμετέχοντας με οδηγό τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας, την αγαπημένη γιορτή όλων μας.

 

Την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι θα την βρουν αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί.

 

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας σας εύχεται έμπνευση και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture