Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δεν άρεσε το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair: "Χάλια. Πώς συμφώνησε"

Δεν άρεσε το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν ...

Φανς σχολίασαν πως μοιάζει βγαλμένη από το βιντεοκλίπ «Baby One More Time» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Hollywood Issue 2022 του Vanity Fair με ένα αμφιλεγόμενο ρούχο της πολυσυζητημένης ανοιξιάτικης συλλογής της Miu Miu, που παραπέμπει σε μαθητική στολή. Η 54χρονη ηθοποιός ποζάρει με μια μίνι φούστα, που σε πολλούς θύμισε περισσότερο ζώνη -αν και έχει ζώνη- με ένα ασορτί τοπ, το οποίο αφήνει εντελώς ακάλυπτη την κοιλιά της.

Το σύνολο, που επιμελήθηκε η Βρετανίδα στυλίστρια Κέιτι Γκραντ, ολοκληρώνεται με κάλτσες ως το γόνατο και μυτερά loafers.

Ωστόσο οι αναγνώστες του περιοδικού δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με την εμφάνιση της αγαπημένης τους σταρ, που μοιάζει βγαλμένη από το βιντεοκλίπ «Baby One More Time» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός, υποψήφια για Όσκαρ. Γιατί είναι ντυμένη σαν μαθήτρια; Δεν είναι ωραίο», σχολίασε κάποιος χρήστης στην σχετική ανάρτηση του Vanity Fair στο Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω το κόνσεπτ πίσω από αυτό… γιατί δεν το καταλαβαίνω».

«Η Νικόλ Κίντμαν είναι απίστευτη, αλλά αυτό το στιλ είναι απαίσιο. Είμαι σοκαρισμένη που συμφώνησε», είπε ένας τρίτος, ενώ κάποιος άλλος αναρωτήθηκε, «Ποιος σκέφτηκε ότι αυτή ήταν καλή ιδέα;», με τα σχόλια σε γενικές γραμμές να κινούνται μεταξύ «φρικτής» και «χάλι».

 

Πηγή: Lifo

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight