Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου και του Ι. Φωτήλα στον Επίσκοπο Κερνίτσης, κ. Χρύσανθο

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου ...

Ο κ. Μπονάνος του εύχεται να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του & να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την διακονία του στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, εύχεται στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, κ. Χρύσανθο να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την διακονία του στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών.

«Ο Επίσκοπος διακονεί για πολλά χρόνια με πολύ μεγάλη πιστότητα, υπομονή, ταπείνωση  και ζήλο την Εκκλησία μας προσφέροντας πολύ σημαντικό και θεάρεστο έργο προς όφελος όλου του πατραϊκού λαού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπονάνος.

*Στο μεταξύ τις ευχές του για την πορεία της υγείας του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου   έδωσε & βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, τόσο μέσω ανάρτησης του στα social media, όσο και με τηλ. επικοινωνία που είχε με τον ίδιο.

"TIΣ ΠIO ΘEPMEΣ EYXEΣ MOY ΣTON ΘEOΦIΛEΣTATO EΠIΣKOΠO KEPNITΣHΣ, K. XPYΣANΘO, ΓIA TAXEIA ANAPPΩΣH KAI EΠIΣTPOΦH ΣTA APXIEPATIKA KAI ΠOIMANTIKA TOY KAΘHKONTA.

ΓNΩPIZONTAΣ TH ΔYNAMH TOY XAPAKTHPA KAI THΣ ΠIΣTHΣ ΠOY TON ΔIAKATEXEI, EIMAI BEBAIOΣ OTI ΣYNTOMA ΘA EINAI ΠAΛI KONTA MAΣ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις