Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΕΑΝ: Νέο κόμμα από τον Καλαβρυτινό Επίτιμο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο

ΕΑΝ: Νέο κόμμα από τον Καλαβρυτινό Επίτι...

Οι αρχές του νέου κόμματος

Με σύνθημα “Η χώρα χρειάζεται εισαγγελέα”, με καταγγελίες κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, με αποδοκιμασία των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πολιτική στο Μεταναστευτικό και για την “oιονεί εθνοκάθαρση” που συντελείται στην χώρα με την ανοχή της Ευρώπης και των “παλαιών κομμάτων”, ο Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ανακοίνωσε χθες την ίδρυση ενός νέου Κόμματος, με την επωνυμία “ΕΑΝ...”.
Ο Καλαβρυτινός, στην καταγωγή, κ. Κανελλόπουλος που έχει στο παρελθόν διατελέσει θητεύσει με σημαντικό έργο και ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, ανέφερε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών, αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα εθνομηδενισμού και θυσίας των εθνικών συμφερόντων, στον βωμό των Νατοϊκών συμφερόντων και για να εξυπηρετηθούν οι επιθυμίες του νεοσύστατου κράτους των Σκοπίων” ανέφερε ο πρόεδρος του νέου κόμματος.
Ο πρώην δικαστικός λειτουργός (σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Εισαγγελεύς ηγείται πολιτικού κόμματος), κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. για εγκατάλειψη της σταθερής πολιτικής “Είμεθα σύμμαχοι με την Δύση και φίλοι με την Ανατολή” και την απομόνωση της χώρας από την ομόδοξο και φίλη, μη κομμουνιστική Ρωσία. Ο πρόεδρος του “ΕΑΝ...” αναφέρθηκε και στην βαλκανική πολιτική της χώρας, καταλογίζοντας στις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δίνουν υποσχέσεις και αναλαμβάνουν υποχρεώσεις προωθήσεως των προενταξιακών στην Ευρώπη διαδικασιών, δύο βορείως των συνόρων μας Κρατών, μολονότι τελούν υπό την ηγεμονία της Τουρκίας.
Ας μας πουν τα τέσσερα κόμματα που νέμονται για περισσότερο από μισό αιώνα την εξουσία(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Σύριζα) ποιος είναι ο απολογισμός και ποια είναι τα πεπραγμένα, που ως κληροδότημα αφήνουν, ως κρατικοδίαιτοι, απηρχαιωμένοι, χρεωκοπημένοι, παρηκμασμένοι και διεφθαρμένοι οργανισμοί στο δημόσιο βίο της
Χώρας, στον οποίο έχουν έχουν εγκαταστήσει καθεστώς” τόνισε ο Αν. Κανελλόπουλος.
Από την ερχόμενη εβδομάδα-όπως ανέφεραν στελέχη του “ΕΑΝ...” θα αρχίσουν περιοδείες
εκπροσώπων του νέου κόμματος στην περιφέρεια και μια από τις πρώτες πόλεις που θα επισκεφθούν είναι και η Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις