Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρίλερ και ερωτηματικά- «Ένα κοριτσάκι πανέξυπνο και δραστήριο», περιγράφουν την Tζωρτζίνα οι γονείς συμμαθητών της

Πάτρα: Θρίλερ και ερωτηματικά- «Ένα κορι...

Θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Αλλεπάλληλες είναι οι καταθέσεις που δίνουν πρόσωπα που ενδεχομένως να μπορούν να διαφωτίσουν την υπόθεση του θανάτου τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.
«Ένα κοριτσάκι πανέξυπνο και δραστήριο», έτσι περιγράφουν την 9χρονη Τζωρτζίνα οι γονείς των συμμαθητών της,που τη συναντούσαν καθημερινά  στο δημοτικό σχολείο όπου περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας της.

Ο ιατροδικάστης που εξέτασε την 9χρονη, δεν κατάφερε να διαγνώσει τι προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή της Τζωρτζίνας.

«Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος με αδιευκρίνιστα αίτια». Θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και από τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα»,δήλωσε ο ιατροδικαστής.

«Υπάρχει ένα άλυτο μυστήριο γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Ειδικά η Τζωρτζίνα είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου. Οι γιατροί θα είναι εξαιρετικά συνεργάσιμοι από τους φακέλους που έχουν»,ανέφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

Η Τζωρτζίνα, βίωσε τους θανάτους των δύο μικρότερων αδελφών της, τα προηγούμενα χρόνια, ενώ την άνοιξη του 2021 είχε νοσηλευτεί στην Πάτρα με τους γιατρούς να λένε ότι η πρώτη μάχη είχε κερδηθεί.

Οι γονείς των τριών κοριτσιών που χθες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους να μην υπάρχει αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών φαίνεται πως δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους.

Ψάχνουν απαντήσεις
Το δράμα της οικογένειας ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019, όταν η 3 ετών Μαλένα διαγνώστηκε με λευχαιμία και μια ημέρα μετά την χημειοθεραπεία της, εξέπνευσε αιφνιδίως από ανακοπή καρδιάς.

«Μακροσκοπικά, δεν προέκυψε κάποια εμφανής αιτία θανάτου. Γι’ αυτό ελήφθη δείγμα από τα σπλάχνα, καθώς και βιολογικά υγρά για να διενεργηθεί εργαστηριακός και παθολογοανατομικός έλεγχος. Από την παθολογοανατομική εξέταση διαπιστώθηκε έντονο πνευμονικό οίδημα και προέκυψε ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια», δήλωσε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 3χρονης Μαλένας.

Ενάμιση χρόνο, μετά τον θάνατο της Μαλένας, ήρθε στη ζωή η Ιρίδα. Η οικογένεια είδε το τρίτο της παιδί να γεννιέται τον Σεπτέμβριο του 2020 και μόλις 6 μήνες μετά να φεύγει αιφνιδίως στην κούνια του, τον Μάρτιο του 2021.

Η υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών παιδιών, πλέον ερευνάται από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής. Συνολικά θα εξεταστούν από τις αρχές, πάνω από 10 γιατροί και ιατροδικαστές, ενώ αναμένεται να κληθούν και οι γονείς, για να περιγράψουν τα όσα έζησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις