Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Negroni και cappuccino με ετικέτα Gucci, o οίκος ανοίγει καφετέρια στην Piazza della Signoria

Negroni και cappuccino με ετικέτα Gucci,...

Επεκτείνεται στη Φλωρεντία το Gucci Garden που περιλαμβάνει μουσείο, εκθεσιακούς χώρους και την osteria του Massimo Bottura

Περίμενε τη γιορτή των ερωτευμένων για να εγκαινιάσει το Gucci Giardino 25,  το ολοκαίνουριο  καφέ και κοκτέιλ μπαρ, επεκτείνοντας το εμβληματικό Gucci Garden στη Φλωρεντία. Το στέκι- αξιοθέατο με τη σφραγίδα του creative director  Alessandro Michele και του διάσημου σεφ Massimo Bottura αγναντεύει την εμβληματική Piazza della Signoria και είναι το πιο πολυσυζητημένο γεγονός των τελευταίων ημερών.
 Με έμπνευση ιστορικό ανθοπώλη της περιοχής, ο χώρος χαρακτηρίζεται από μια λουλουδάτη διάθεση και αρμονικές αντιθέσεις, ενταγμένος όμως στο style της μοναδικής αυτής πόλης. Τα μουσταρδί κίτρινα πάνελ συμπληρώνουν τα  πολυτελή καθίσματα σε χρώμα μπλε παγωνιού με καπιτονέ επένδυση δέρματος. Αλλού, οι εκλεπτυσμένοι μαρμάρινοι πάγκοι και τα τραπέζια ενσωματώνουν την αισθησιακή αλλά και ανατρεπτική κομψότητα για την οποία είναι γνωστή η Gucci.

Το Gucci Giardino 25 είναι all day. Σερβίρει υλικά από λιχουδιές της Τοσκάνης  αλλά και πιάτα με επιρροή από Ιαπωνία και  Μεξικό  υπογραμμίζοντας τον κοσμοπολιτισμό του. Στο πρωινό θα υπάρχουν παραδοσιακά τοπικά αρτοσκευάσματα μαζί με γαστρονομικές δημιουργίες για μια μοντέρνα και διεθνή επιλογή, ενώ ελαφριά πιάτα είναι διαθέσιμα τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για δείπνο. Το μενού ολοκληρώνεται από το απογευματινό τσάι, με έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στην κουλτούρα του καφέ μέσω μιας προσεκτικής επιμέλειας μειγμάτων σπεσιαλιτέ.
Στο μπαρ τα νεγκρόνι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, καθώς η Gucci προσφέρει ένα ανανεωμένο Mémoire di Negroni ανάμεσα σε άλλα  δροσερά και ευφάνταστα κοκτέιλ. Πίσω από τα ποτά βρίσκεται η mixologist Martina Bonci, η οποία κληρονόμησε την αγάπη για το κρασί από την προγιαγιά της.Δείτε τις πρώτες εικόνες του χώρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View