Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τατιάνα Μπλάτνικ: Πρέσβειρα του Breathe, της δωρέαν πλατφόρμας ψυχικής υγείας που η ίδια δημιούργησε

Τατιάνα Μπλάτνικ: Πρέσβειρα του Breathe,...

Στηρίζει συμβουλευτικά άνδρες και γυναίκες που αδυνατούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους

Η γοητευτική Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του Νικόλαου, γιου του τέως βασιλιά, με θητεία στις εκδόσεις και το event planning πιστεύει πως αυτό που κάνει τη σύγχρονη γυναίκα τέλεια, είναι οι ίδιες της οι ατέλειες. Και αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει. Πως δεν έχει σημασία να σηκώνεται το πρωί και να αντικρίζει την πιο όμορφη γυναίκα στον καθρέφτη. Το σημαντικό είναι να αντικρίζει την πιο ήρεμη και χαρούμενη πλευρά του εαυτού της, να βλέπει το πλατύ χαμόγελό της, το οποίο αν και δεν θα την απαλλάξει από τα άγχη της καθημερινότητας, θα μπορούσε όμως να τη βοηθήσει να τα διαχειρίζεται καλύτερα, δίνοντας προσοχή σε αυτά που έχουν σημασία και όχι σε αυτά που «φαίνονται» σημαντικά.

Πώς θα το καταφέρει αυτό; Ξεκινώντας το δικό της ταξίδι self-discovery.

Σε αυτό το ταξίδι οδηγείται κανείς μέσα από τη δωρεάν πλατφόρμα ψυχικής υγείας Breathe που λειτουργεί εκπαιδευτικά και συμβουλευτικά για άντρες και γυναίκες, με κύριο σκοπό της να καταρρίψει το στίγμα που  περιβάλλει άγχος και κατάθλιψη και να προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και στήριξη σε όλους.

Συνήθως βέβαια οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο. Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στους ταυτόχρονους ρόλους της στοργικής μητέρας, της δοτικής συντρόφου, της φιλόδοξης εργαζόμενης, του αθλητικού προτύπου, της κοκέτας γυναίκας κλπ. δηλαδή σε μια εικόνα αψεγάδιαστη, άρα μη ρεαλιστική. Σε ημέρες πανδημίας, με την ενδοοικογενειακή βία να έχει αυξηθεί και τη φροντίδα ηλικιωμένων και παιδιών στο σπίτι να είναι πιο έντονη και απαιτητική, οι γυναίκες πιέζονται περισσότερο από ποτέ.

Πλέον, στην αναγκαία προσπάθεια επικοινωνίας και εξωτερίκευσης των συναισθημάτων, όλες οι γυναίκες έχουν ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο, το BREATHE. Μια κίνηση που ακολουθεί την Peak state, την πρωτοβουλία του Πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Σάσσεξ, αλλά και το  Μilamou.gr που καθιέρωσαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης.«Το Βreathe  μας καλεί όλους να πάρουμε μία μεγάλη ανάσα και να συνδεθούμε ξανά με τον εαυτό μας», λέει η Τατιάνα


* Το Breathe γίνεται πραγματικότητα με την πολύτιμη υποστήριξη των δωρητών Pharmathen και τ Tatoi Club.

Info
Περισσότερες πληροφορίες: www.breathehellas.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View