Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Υγειονονομικός φέρεται να ζητούσε δόσεις εμβολίου για κατ’ οίκον εμβολιασμό

Αγρίνιο: Υγειονονομικός φέρεται να ζητού...

Έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για υγειονομικό στο Αγρίνιο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Συνείδηση”. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα υγειονομικός φέρεται να  ζητούσε δόσεις του εμβολίου για να εμβολιαστεί ο ίδιος και να εμβολιάσει οικείο του πρόσωπο στο σπίτι, επίσης υγειονομικό, ενώ για την περίεργη υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:
Εντύπωση, πολλές συζητήσεις, αλλά και Ένορκη Διοικητική Εξέτασηn  (ΕΔΕ) προκάλεσε η καταγγελία ενός περιέργου συμβάντος, που σημειώθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο Νοσοκομείο Αγρινίου.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Σ» από γιατρό του Νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλθηκε εργαζόμενος του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου για κάτι που παραπέμπει –εφ’ όσον ευσταθεί η καταγγελία- σε απόπειρα εικονικού εμβολιασμού κατά του covid.

Ο εν λόγω εργαζόμενος του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγρινίου, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, φέρεται να ζήτησε για οικείο του πρόσωπο, που τάχα ήταν «ανήμπορο» να μεταβεί στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αγρινίου να του δοθεί μια δόση του εμβολίου, προκειμένου του χορηγήσει εκείνος τη δόση στο σπίτι.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από το γιατρό του Νοσοκομείου, ο οποίος κατάφερε τελικά να πείσει τον εν λόγω υγειονομικό να κλείσει εμβολιαστικό ραντεβού για το οικείο του πρόσωπο, αλλά και για τον ίδιο. Πράγμα που έγινε και το ραντεβού κλείστηκε για μια περίπου εβδομάδα αργότερα, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ότι το οικείο πρόσωπο του εν λόγω υγειονομικού και τάχα «ανήμπορο» άτομο ήταν υγειονομικός του οικογενειακού του περιβάλλοντος, που υπηρετεί σε άλλη δημόσια δομή υγείας της περιοχής.

Στη συνέχεια ο εν λόγω εργαζόμενος φέρεται να ζήτησε να επισπευσθεί το εμβολιαστικό ραντεβού, πράγμα που ήταν δυνατόν να γίνει, ωστόσο τελικά δεν δέχθηκε να εμβολιαστεί, αλλά ζητούσε -σύμφωνα με την καταγγελία- να του δοθούν δύο δόσεις για να πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό στο σπίτι…

Οι καταγγελίες όμως για το εν λόγω άτομο δεν σταματούν εδώ. Λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με άλλη καταγγελία, ο συγκεκριμένος υγειονομικός φέρεται τηλεφωνικά να δήλωσε θετικός στο covid και παρόλο που κλήθηκε από την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Αγρινίου να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο (pcr), όπως προβλέπεται για όλους τους υγειονομικούς, αρνήθηκε να κάνει μοριακό τεστ. Επιμένοντας στην άρνησή του την επομένη φέρεται να προσκόμισε θετικό rapid test από ιδιωτική δομή.

Όλα αυτά πλέον αποτελούν αντικείμενο έρευνας της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που διατάχθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλη Σερασκέρη, μέσα από την οποία θα πρέπει να διαπιστωθεί ο βαθμός βασιμότητας αυτών των καταγγελιών.

πηγη Εφημερίδα “Συνείδηση” – Δημήτρης Παπαδάκης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις