Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eλβίρα Παναγιωτοπούλου: Mετά την τσάντα -τσολιά της Callista, την «τσίμπησε» η Off White

Eλβίρα Παναγιωτοπούλου: Mετά την τσάντα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια ακόμα Ελληνίδα στο διεθνές προσκήνιο της μόδας, αναλαμβάνει shoe designer consultant για να συνεχιστεί η κληρονομιά του Virgil Abloh

H Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, ιδρύτρια και creative director του footwear brand Di Gaia και creative director του δημοφιλούς brand Callista Crafts με τις τσάντες, έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα ρόλο στο σπουδαίο βιογραφικό της: Αναλαμβάνει τη θέση της Shoe Designer Consultant για τις συλλογές με γυναικεία formal shoes του brand Off-White που δημιούργησε ο αδικοχαμένος Virgil Abloh. Ο πρωτοπόρος αμερικανός σχεδιαστής, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών, ίδρυσε το label Off-White το 2013 με έδρα του Μιλάνο στήνοντας έναν κολοσσό της streetwear αισθητικής και κουλτούρας. Ειδικά στην Αμερική η εταιρεία κάνει θραύση ενώ τα είδη της πωλούνται και στη Μύκονο. Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου ανακοίνωσε το νέο της βήμα στο Instagram αναφέροντας«Με περηφάνια και ενθουσιασμό ανακοινώνω τον νέο μου ρόλο ως shoe Designer Consultant του Off-White στο Μιλάνο». 

Ενα σχέδιό της που πολυσυζητήθηκε ως αξε...

Ενα σχέδιό της που πολυσυζητήθηκε ως αξεσουάρ της Γιάννας Αγγελοπούλου. H επετειακή τσάντα Callista με έμπνευση το 1821.

Με σπουδές στο σχέδιο υποδημάτων και master στα Fashion Accessories, η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου έχει συνεργαστεί στο σχεδιασμό παπουτσιών κι αξεσουάρ με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Balmain, Dolce&Gabbana, Narciso Rodriguez, Madeleine Vionnet, Diego Dolcini κ.ά. To 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφιερωθεί στο δικό της brand Di Gaia, ενώ παράλληλα σχεδίασε συλλογές για την Καλογήρου και ξεκίνησε συνεργασία με τη Callista Crafts, της οποίας παραμένει creative director ως σήμερα.  Σε αυτήν ανήκει η σύληψψη και το design της τσάντας – τσολιά για το 1821, που κυκλοφόρησε η Callista και έγινε πασίγνωστο ως αξεσουάρ της Γιάννας Αγγελοπούλου. 

 

Ελληνοπρεπή και  fun σανδάλια Phi Male

Ελληνοπρεπή και fun σανδάλια Phi Male

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View