Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

MasterChef 6: Ολοκληρώθηκαν τα bootcamp - Δείτε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

MasterChef 6: Ολοκληρώθηκαν τα bootcamp ...

Οι 24 επίδοξοι Master Chef έρχονται με φόρα και μαγειρικό θάρρος στην αγαπημένη κουζίνα του δημοφιλούς ριάλιτι με στόχο το έπαθλο & τα 50.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/2/2022 η 3η και τελευταία φάση του bootcamp του διαγωνιστικού μαγειρικού ριάλιτι MasterChef 6 στο κανάλι Star και μετά από έναν ενδιαφέροντα μαγειρικό μαραθώνιο δόθηκαν και οι τελευταίες λευκές ποδιές και το "χρυσό εισιτήριο" για το σπίτι του δημοφιλούς μαγειρικού reality.

Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν για ακόμη μια φορά τους παίκτες στην κουζίνα του MasterChef, τα ζευγάρια σχηματίστηκαν και οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα με κοινό υλικό, ωστόσο για κάποιους από αυτούς το μαγειρικό ταξίδι θα τελείωνε σύντομα.

Αρκετό ενδιαφέρον είχε η «μονομαχία» του 42χρονου Νίκου Μπέρκα με τον 31χρονο Χριστόφορο Κατσιάνα από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος μάλιστα την ώρα είχαν πάει για να επιλέξουν υλικά για να μαγειρέψουν, γλίστρησε από τη βιασύνη και έπεσε στο πάτωμα χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν στα ίσια μαγειρικά με τον Χριστόφορο τελικά να κερδίζει τη λευκή ποδιά ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως αν μπορούσε θα έπαιρναν και οι δύο ποδιά.

Να προσθέσουμε πως αμέσως μετά το τέλος των μαγειρικών μονομαχιών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε κάποιους απ’ τους παίκτες που είχαν ήδη αποχωρήσει, για να τους ενημερώσει ότι στη δεύτερη φάση του bootcamp κάποια ζευγάρια δεν τους έπεισαν καθόλου και αποχώρησαν χωρίς να πάρει κανείς λευκή ποδιά. Έτσι, αυτόματα “άνοιξαν θέσεις”, οι οποίες & δόθηκαν σε κάποιους απ’ αυτούς που είχαν ήδη κοπεί!

Η Αναστασία Ντιμίτρουκ, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, η Τατιάνα Χορτάτι, ο Γιώργος και ο Νίκος Μπέρκας μπορεί να μην κατάφεραν να αποσπάσουν την ποδιά από τη μονομαχία, ωστόσο, οι ποδιές που δεν δόθηκαν, πήγαν σε αυτούς ως οι αμέσως καλύτερες προσπάθειες!

Επτά (7) γυναίκες και 17 άνδρες συνθέτουν τη μαγειρική 24άδα του Masterchef 6. Με τους 24 παίκτες να έχουν μπει στο σπίτι του MasterChef 6, ο διαγωνισμός πλέον από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 θα μεταδίδεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00.

Ακόμα από την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 17:45 θα υπάρχει το αγαπημένο MasterClass!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/2 θα δούμε και την αγαπημένη Μαργαρίτα, την πρώτη Ελληνίδα MasterChef που είχε μια αξιοζήλευτη πορεία πέρυσι.

Δείτε περισσότερα στην ανάρτηση του www.news247.gr και του youfly.com.

Στη βασική φωτ. διακρίνονται ο 28χρονος Παναγιώτης Κουμουνδούρος που οι κριτές είπαν πως μοιάζει στον Άκη Πετρετζίκη, η 36χρονη Ελπίδα Μορφούλη και ο Χριστόφορος Κατσιάνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight