Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Στάθης από τον Αστακό και ο Γρηγόρης από την Ολυμπία μαγείρεψαν και εντυπωσίασαν τους κριτές του Master Chef 6

Ο Στάθης από τον Αστακό και ο Γρηγόρης α...

Μάλιστα ο Στάθης κατάφερε να πάρει και το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη

Στο μαγειρικό reality Master Chef του καναλιού Star είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/1/2022 δύο ακόμα συμμετοχές από την Δυτική Ελλάδα που μάλιστα εντυπωσίασαν τους τρεις κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη. Μάλιστα ο ένας που καταγόταν από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας κοντά στον Αστακό, ονόματι Στάθης, 31 ετών και πατέρας ενός νεογέννητου κοριτσιού 14 ημερών, πέρασε απευθείας στο σπίτι του Master Chef αφού ενθουσίασε τον Πάνο Ιωαννίδη και του έδωσε το golden pin του.

Ο Στάθης ετοίμασε για τους κριτές μπακαλιάρο σωτέ πάνω σε ρεβιθόρυζο και δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος το MasterChef και να διεκδικήσει με αξιώσεις το έπαθλο.

Εκτός από τον Στάθη, στις οντισιόν του νέου Master Chef τα πήγε καλά και πέρασε στην επόμενη φάση ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε αρχικά να σπουδάζει τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής αλλά δεν του άρεσε και πήγε σε ιδιωτική σχολή για να μάθει μαγειρική. Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης, «δεν έχω έρθει για να κάνω φίλους στο παιχνίδι, έχω έρθει για να πάρω το έπαθλο. Μέσα μου πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος και έτσι έχω μάθει να προχωρώ στη ζωή μου». Μπροστά στους κριτές ο νεαρός παίκτης εμφανίστηκε πιο πειθαρχημένος και σεμνός με τα «μάλιστα σεφ και ναι σεφ» να δίνουν και να παίρνουν. Παρ΄όλα αυτά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε να ενοχλείται από την στάση του.

Στο τέλος ο Ηλείος στην καταγωγή Γρηγόρης μπόρεσε με την σκορπίνα φρικασέ που μαγείρεψε να πάρει τρία «ναι» και να περάσει αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν τον αποχαιρέτησε προτού του πει πως: «το πιάτο σου είναι για τρία “ναι”, εγώ στο δίνω το τρίτο “ναι” οπότε έχεις και πλεονέκτημα. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, φρόντισε να σκεφτείς γιατί εδώ πέρα εκτός από μαγειρικές ικανότητες ξεδιπλώνονται και χαρακτήρες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight