Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκλεψε την παράσταση η Κέλλυ στις οντισιόν του Master Chef κι ας αποκλείστηκε...

Έκλεψε την παράσταση η Κέλλυ στις οντισι...

Ήταν η 4η φορά που δήλωσε συμμετοχή στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του Star

Την παράσταση θα λέγαμε πως έκλεψε και μαζί την συμπάθεια των τηλεθεατών, η Κέλλυ, η οποία έβαλε τα δυνατά της και πήγε για 4η φορά στο Master Chef, το δημοφιλές, διαγωνιστικό ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού Star που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Κέλλυ με αλλαγμένο προς το καλύτερο look και με βελτιωμένη τη μαγειρική της εμφανίστηκε και πάλι στο Master Chef, στις οντισιόν αλλά και αυτή τη φορά παρότι άκουσε καλύτερα σχόλια από τις προηγούμενες φορές, δεν μπόρεσε να πάρει τα πολυπόθητα «ναι» των 3 κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Κέλλυ αποκάλυψε ότι από τις τέσσερις φορές που δήλωσε συμμετοχή, μόνο τις δύο κατάφερε να βρεθεί σε οντισιόν, μία από τις οποίες παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Master Chef 6 το βράδυ της Τρίτης 11/1/2022.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα ήταν ο πρώτος που την αναγνώρισε και θυμήθηκε ότι την είχαν ξαναδεί στο παρελθόν και μάλιστα επεσήμανε πως είχε αλλάξει και τα μαλλιά της καθώς στο παρελθόν ήταν ξανθιά ενώ αυτή τη φορά εμφανίστηκε μελαχρινή.

Η Κέλλυ επέλεξε να κάνει γεμιστές ελιές που ήταν νόστιμες όπως αποφάνθηκαν οι τρεις σεφ κριτές και τις σέρβιρε με «τουλίπες» από γεμιστά τοματίνια με κρέμα τυριού που ομολογουμένως φαίνονταν πολύ εντυπωσιακές.

Αλλά και πάλι η συμπαθής Κέλλυ δεν μπόρεσε να πάρει το πράσινο φως από τους κριτές, οι οποίοι τη ρώτησαν επανειλημμένα για ποιο λόγο επέμενε τόσο πολύ να βρεθεί στο MasterChef και εκείνη εξήγησε ότι είναι όνειρο ζωής για εκείνη να βρεθεί στο παιχνίδι αλλά και για να αποδείξει σε κάποιους ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τέλος υποσχέθηκε πως αν υπάρξει Master Chef 7 θα δηλώσει σίγουρα συμμετοχή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight