Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο λίγο πριν και μετά τη δολοφονία του Άλκη

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο λίγο πριν και με...

Πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος

Στα βίντεο προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, φαίνονται τα αυτοκίνητα από τα οποία αποβιβάζονται οι νεαροί για να κάνουν την δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό. 

Τα πλάνα ξεκινούν από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό, χρόνος που ήταν αρκετός στους δράστες για να κάνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τεσσάρα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Τα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση
Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Φαίνεται μάλιστα να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Να σημειωθεί ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Υπάρχει βίντεο από τη δολοφονία;
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ένας από τους κατηγορούμενους, τραβούσε βίντεο την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο φοιτητή και την παρέα του.

«Υπάρχει μία κατάθεση ενός ανθρώπου, ο οποίος μιλάει για ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον από τους δράστες κι απεικονίζει ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες μαχαιρώνουν τον Αλκη» αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους κατηγορούμενους στην κατάθεσή του αναφέρει ότι «μετά την επίθεση, κάποιοι από τους οπαδούς δήλωναν ευχαριστημένοι που πήραν μέρος στην επίθεση κι έλεγαν ότι κατάφεραν τον σκοπό τους και ήταν σε καλή κατάσταση...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις