Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα» λέει ο ξάδερφος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές κάνου...

Όλα όσα είπε

Στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει την Τετάρτη (8/2) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του. Μία μέρα νωρίτερα, ο ξάδελφος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», επισημαίνοντας ότι η οικογένειά του ζει τη δική της τραγωδία.

 «Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη δεκαετία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας τη μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον τον στηρίζουν και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου».

 Παράλληλα, ο ξάδερφος του παρουσιαστή έκανε λόγο για υποκριτές στο επαγγελματικό του περιβάλλον που προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. «Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μην μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις