Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Όρθιος» μπελάς για την εστίαση- Δεν ξεκίνησε με συμμόρφωση το μέτρο

Πάτρα: «Όρθιος» μπελάς για την εστίαση- ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι συνέβη

Προβλήματα δημιουργήθηκαν το σαββατοκύριακο σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Πάτρα, κατά την εκκίνηση του μέτρου εφαρμογής με τους καθήμενους. Ο κόσμος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον… χορό και σε αρκετά καταστήματα υπήρξε  σύγχυση μεταξύ των πελατών που ήθελαν να διασκεδάσουν και των καταστηματαρχών που προσπαθούσαν να τηρήσουν τα μέτρα φοβούμενοι τα πρόστιμα.

«Δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα στα νυχτερινά μαγαζιά με το μέτρο των καθήμενων, αρκετοί συνάδελφοι ήρθαν σε δύσκολη θέση καθώς ο κόσμος μετά δυσκολίας κάθονταν στη θέση τους παρά τις συνεχείς συστάσεις των εργαζόμενων σε αυτά» λέει στο thebest.gr o πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιάννης Σπυρόπουλος. «Θα πρέπει η πολιτεία να επανεξετάσει το συγκεκριμένο μέτρο» αναφέρει.

Τα συναισθήματα των επιχειρηματιών, πάντως, είναι ανάμεικτα, καθώς από τη μια άναψε το πράσινο φως ώστε να λειτουργήσουν προκαλώντας τους ανακούφιση και από την άλλη ο περιορισμός για Covid Free διασκέδαση με καθιστούς πελάτες και ο διαχωρισμός των πελατών σε εμβολιασμένους και μη έχει προκαλέσει σύγχυση.

Οι καταστηματάρχες καλούνται να υποδέχονται κανονικά τους πελάτες τους, οι οποίοι θα πρέπει να παραμένουν όμως καθήμενοι καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, αρκεί κατά την είσοδό τους να διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά πλήρους εμβολιασμού ή τη βεβαίωση νόσησης. Για όσους δεν διαθέτουν, οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να μην τους επιτρέπουν την είσοδο, διαφορετικά σε περιπτώσεις ελέγχων από τις Αρχές, τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά για τους επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις