Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συναυλία από το σχήμα Vibrato της Πολυφωνικής στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Συναυλία από το σχήμα Vibrato της Πολυφω...

Αυτό το Σάββατο 5/2 στις 20.00 στο ανώγειο του Ιστορικού Μουσείου «Διέξοδος»

Στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού σχεδιασμού του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας, το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’Vibrato’’ της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος), θα δώσει συναυλία στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 5/2/2021, στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η πρόσκληση έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Διέξοδος’’ του οποίου ιδρυτής και η ψυχή, είναι ο έγκριτος δικηγόρος, Νίκος Κορδόσης.

Η συναυλία με τον τίτλο: «Μια βραδιά ηχοχρωμάτων» θα αφορά στην παρουσίαση έργων των συνθετών Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου και Γιώργου Αθανασακόπουλου, τα οποία θα ερμηνεύσει με το δικό της αισθαντικό ύφος, η Δέσποινα Κριμπά.

Η συναυλία θα δοθεί στο ανώγειο του Ιστορικού Μουσείου «Διέξοδος», με δωρεάν είσοδο, για το κοινό μετά όμως από κράτηση θέσεως και παραλαβή προσκλήσεως (με σειρά προτεραιότητας) προς αποφυγή συνωστισμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση των οργανωτών.

*Θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες ασφαλείας για την προφύλαξη από τον covid 19, ενώ η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους παρευρισκόμενους είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο της συναυλίας.

Την Ορχήστρα θα συνοδεύσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture