Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ορνέλα Μούτι: Τα ωραιότερα πράσινα μάτια της Ιταλίας «ανοίγουν» το Σαν Ρέμο

Ορνέλα Μούτι: Τα ωραιότερα πράσινα μάτια...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανέμορφη ηθοποιός στα 66 της χρόνια είναι η πολυαναμενόμενη συμπαρουσιάστρια της πρώτης βραδιάς του ιστορικού φεστιβάλ

Γιορτάζοντας 50 χρόνια καριέρας θα εμφανιστεί στο πάλκο του περίφημου φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, η 66χρονη πλέον ιταλίδα star Ορνέλα Μούτι. Αλλοτινό sex symbol, ψηφίστηκε το 1994 ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο σε παγκόσμια ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Class», ενώ έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμα κινηματογραφικά βραβεία της πατρίδας της και συνεργασίες με πλήθος γνωστών Ιταλών σκηνοθετών όπως οι Νταμιάνο Νταμιάνι, Ουμπέρτο Λέντζι, Φραντσέσκο Ρόσι, Ντίνο Ρίζι, Κάρλο Βερντόνε, Έτορε Σκόλα, Τζουζέπε Μπερτολούτσι αλλά και με διάσημους ηθοποιούς όπως Αλέν Ντελόν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ούγκο Τονιάτσι, Μπεν Γκαζάρα, Σιλβέστερ Σταλόνε κτλ. Την αποκαλούν μεταξύ άλλων «Τα ωραιότερα πράσινα μάτια της Ιταλίας» ενώ θεωρείται μια από τις πλέον σαγηνευτικές παρουσίες της γειτονικής χώρας στο διεθνές εκράν μετά τις Σοφία Λόρεν και Μόνικα Μπελούτσι. Ο έμφυτος αισθησιασμός και η απαράμιλλη ομορφιά της πασίγνωστης ηθοποιού έχουν αφήσει εποχή. 

Γεννημένη στη Ρώμη από δημοσιογράφο πατέρα και γλύπτρια μητέρα ρωσικής καταγωγής, εισέβαλε στο σινεμά μόλις 15 ετών. Είχαν προηγηθεί σκανδαλιστικές γυμνές φωτογραφίσεις της. Σήμερα, μετά από δυο γάμους με συναδέλφους της, τρία παιδιά και τρία εγγόνια, λέγεται πως διέκοψε την πολύχρονη σχέση της με τον πλαστικό χειρουργό Στέφανο Πικόλο. Εχει δημιουργήσει δική της σειρά κοσμημάτων και το στήθος της είναι ασφαλισμένο για 350.000 δολάρια. Η τελευταία κινηματογραφική της εμφάνιση ήταν το 2002 στην ταινία του Γούντι Άλεν με τίτλο «Στη Ρώμη με αγάπη». Όπως έχει δηλώσει:«Ζω αρμονικά, σεβόμενη τα θεία δώρα που μου έδωσε η φύση. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, προσέχω τη διατροφή μου. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Να αγαπώ και να εκτιμώ την ίδια μου τη ζωή. Συμφιλιώνομαι και συμβιβάζομαι με τον χρόνο γιατί θεωρώ ότι η ομορφιά είναι εφήμερη. Κι αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλες οι γυναίκες».

Ντυμένη με Francesco Scognamiglio

Για τους Ιταλούς το ιστορικό Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σαν Ρέμο είναι αναμφίβολα σημαντικότερο από τη Γιουροβίζιον και διαμορφώνει την εξέλιξη της μουσικής σκηνής της Ιταλίας. Εχει ιδιαίτερη λάμψη, υποδέχεται διάσημες προσωπικότητες και πρόσφατα λόγω της δημοτικότητας των Μαχμούντ και Maneskin έχει αποδείξει πως αντιπροσωπεύει το μέλλον στο πεντάγραμμο. Η Ορνέλα Μούτι θα είναι συμπαρουσιάστρια του οικοδεσπότη Amadeus στην εναρκτήρια βραδιά αυτής της Τρίτης ενώ αντίστοιχο ρόλο θα έχουν και οι Lorena Cesarini, Drusilla Foer, Maria Chiara Giannetta e Sabrina Ferilli τις επόμενες μέρες. Πάντα βέβαια οι κυρίες ξεσηκώνουν τα φλας και με την επίσημη γκαρνταρόμπα τους- στην Ιταλία είμαστε. Όπως γράφτηκε την Ορνέλα Μούτι δεν θα ντύσει πάντως ο επιστήθιος φίλος της και βασιλιάς του made in Italy, Giorgio Armani αλλά ο 46χρονος σχεδιαστής από την Πομπηία Francesco Scognamiglio. Ως το Σάββατο θα διαγωνιστούν 25 καλλιτέχνες και ανάμεσά τους είναι ο εκκεντρικός super star Achille Lauro που ντύνει ο οίκος Gucci. Τρίτη βράδυ θα ανέβουν στο πάλκο ως guests Maneskin, Fiorello, Raul Bova, Medusa και ως το Σάββατο θα ακολουθήσουν και άλλα ονόματα όπως η Laura Pausini καθώς και αναπάντεχα ντουέτα. (Rai Uno λοιπόν. Είμαστε οπαδοί, δεν θα χάσουμε την 72η διοργάνωση!)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View