Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Είδαμε το «Ναι σε όλα» και γελάσαμε πολύ! Αδιάκοπο ρεύμα θεατών στο Επίκεντρο

Είδαμε το «Ναι σε όλα» και γελάσαμε πολύ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ατακτος πολιτικός ο Τζίμης Πολίτης, δύσμοιρος βοηθός του ο Ιάσονας Φωτήλας και τα πράγματα περιπλέκονται με θέα τη Βουλή

Πικάντικη, σπαρταριστή και πάνω από όλα διασκεδαστική. Τα γέλια εγγυημένα το βεβαιώνουμε! Ένα αντίδοτο στην κατήφεια των ημερών που ταχύτατα μαθεύτηκε σε όλη την πόλη, προκαλώντας συνεχές sold out. Η παράσταση «Ναι σε όλα» στο Επίκεντρο είναι μια ελεύθερη διασκευή αγγλικής φαρσοκωμωδίας καταστάσεων, που αποδίδει ένας καλοκουρδισμένος και γεμάτος κέφι και αυτοσαρκασμό ερασιτεχνικός θίασος. Συμπολίτες με προιστορία στο σανίδι λόγω καρναβαλικών θεαμάτων και θεατρικών ομάδων αλλά και ο βουλευτής Αχαίας Ιάσονας Φωτήλας που επιδεικνύει ακόμα μια φορά την απολαυστική υποκριτική του στόφα, τροφοδοτούν ένα μεγάλο «ρεύμα» θεατών. Το έργο είναι γεμάτο ερωτικά μπερδέματα με σκηνικό δυο σουίτες της «Μεγάλης Βρετανίας» ακριβώς απέναντι από τη Βουλή. Ενας υποτιθέμενος νεκρός γίνεται η αφορμή να χαλάσουν τα σχέδια ενός ερωτύλου πολιτικού ώστε ο άμοιρος βοηθός του να κληθεί να αναλάβει το τίμημα. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές καθώς όλοι παίζουν με άνεση και ενθουσιασμό. Οι πρωταγωνιστές Τζίμης Πολίτης και Ιάσονας Φωτήλας με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Μίλτου Νίκα παίζουν σε τελείως διαφορετικό ύφος υπογραμμίζοντας την ένταση της διαφοράς τους: ο χαλαρός και κυνικός βουλευτής απέναντι στον αεικίνητο, τρομοκρατημένο γραμματέα είναι χαρακτήρες που «ρυθμίζουν» το επίκεντρο των εξελίξεων ενώ οι δευτερεύοντες ήρωες κάνουν συνεχείς εισόδους μπλέκοντας χειρότερα τα πράγματα. Οι γυναικείες παρουσίες είναι κυρίως «νεγκλιζέ», πανέτοιμες για ερωτικά παραστρατήματα και ο ρυθμός ευχάριστα γρήγορος.

 Ένα ακόμα συν: Μέσα από τέτοιες συνεργασίες,έστω και σε απλά, εύπεπτα έργα μπορούμε και βλέπουμε πολυπρόσωπη πλοκή καθώς τελευταία μονόλογοι και ολιγομελή σχήματα έχουν γίνει καθεστώς θεατρικά, λόγω των δύσκολων καιρών…  Κατι είναι κι αυτό. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View