Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα έχει και πάλι οικοδεσπότη

Η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα έχει και...

Προγραμματίζεται για τις 27 Μαρτίου 2022 - Οι υποψηφιότητες θ' ανακοινωθούν στις 8/2

Οικοδεσπότη αναμένεται να έχουν και πάλι τα Όσκαρ. Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, μετά από τρία χρόνια απουσίας τα βραβεία Όσκαρ αποκτούν και πάλι οικοδεσπότη. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Κρεγκ Έργουιτς, Πρόεδρος των ABC Entertainment και Hulu Originals, μιλώντας σε πάνελ για τη χειμερινή περιοδεία της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης της Αμερικής δίνοντας ένα μικρό update για την 94η Τελετή Απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών τεχνών και επιστημών, των πασίγνωστων Όσκαρ.

Στην φετινή τηλεοπτική κάλυψη θα είναι παραγωγός ο Γουίλ Πάρκερ και την σκηνοθεσία για 7η συνεχή χρονιά αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Emmy Γκλεν Βάις. Η 93η τελετή, η οποία είχε μεταφερθεί χρονικά τον περασμένο Απρίλιο (25/4) λόγω της πανδημίας, είχε φτάσει σε ιστορικά χαμηλές τηλεθεάσεις με μόλις 10.4 εκατομμύρια. Η τελετή που χαρακτηρίστηκε από το αμήχανο κλίμα της, έλαβε χώρα στο σταθμό Union Station του Λος Άντζελες, με ένα μόλις αρκετά μικρό κοινό να βρίσκεται ζωντανά εκεί.

Η φετινή μετάδοση όπως δείχνουν τα πράγματα, αναμένεται να επιστρέψει στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ. Ο τελευταίος οικοδεσπότης των βραβείων Όσκαρ ήταν ο τηλεπαρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, αλλά ο Κρεγκ Έργουιτς δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε απέκλεισε την όποια επιστροφή του. Οι φαν θέλουν τον Σπάιντερμαν-Τομ Χόλαντ να παρουσιάσει φέτος τα βραβεία, μόνος ή μαζί με την Ζεντάγια, με πηγές του The Hollywood Reporter να επιβεβαιώνουν πως η Ακαδημία του έκανε όντως μια κάποια νύξη για να τα παρουσιάσει.

Παρόλα αυτά η Ακαδημία έχει λίγες ακόμα εβδομάδες πριν πάρει την τελική της απόφαση. Η 94ηΤελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2022 ενώ οι υποψηφιότητες θα προηγηθούν στις 8/2.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight