Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 7.000 απόφοιτοι του Πανεπιστημίου «συναντιούνται» και διατηρούν «ζωντανές» τις αναμνήσεις των πιο όμορφων χρόνων!

Πάτρα: 7.000 απόφοιτοι του Πανεπιστημίου...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το μόνο που χρειάζεται είναι μία διαδικτυακή εγγραφή

Μία εφαρμογή του Πανεπιστημίου Πατρών φέρνει πιο κοντά τους απόφοιτους που «συναντιούνται» με τη βοήθεια της τεχνολογίας προκειμένου να μπορούν έτσι να διατηρήσουν την επαφή με τους συμφοιτητές τους, να ενημερώνονται για τα νέα του Πανεπιστημίου, τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τις θέσεις εργασίας καθώς και τις διακρίσεις των απόφοιτων του Ιδρύματος

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, «αυτό που κάναμε ήταν να επασχεδιάσουμε μία εφαρμογή και να κάνουμε προωθητικές ενέργειες έτσι ώστε να εγγραφούν όλοι οι απόφοιτοι μας. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει σε όλα τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, υπήρχε και εδώ. Συνεχίσαμε τη δουλειά των προηγούμενων πρυτανικών αρχών, το επεκτείναμε και προσπαθούμε, μέσα από τις προωθητικές ενέργειες που κάνουμε να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότεροι απόφοιτοι».

«Είμαστε κοντά στο να φτάσουμε τους 7.000. Αναλάβαμε τον Σεπτέμβριο του 2.020 όπου τότε ήταν εγγεγραμμένοι 1.300 απόφοιτοι. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από αυτό, δεν γίνεται τίποτα εύκολα.  Υπάρχει ένας σύνδεσμος λοιπόν για την εγγραφή, εάν μπει κανείς θα δει ότι υπάρχουν και ιστορίες αποφοίτων και πολλά άλλα για να μπορεί να δει για παράδειγμα τη σταδιοδρομία τους» λέει.

  • Πώς γίνεται η εγγραφή

Μπαίνοντας στο https://alumni.upatras.gr/register/ ο απόφοιτος συμπληρώνει την φόρμα εισάγοντας μόνο το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, το τμήμα αποφοίτησης, το έτος αποφοίτησης καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εντός λίγων εργάσιμων ημερών, θα λάβει ενημερωτικό μήνυμα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εγγραφή του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις