Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Συνεργασία μεγατόνων: Σμίγουν Adidas και Prada με «καρπό» το ανακυκλώσιμο Re-Nylon

Συνεργασία μεγατόνων: Σμίγουν Adidas και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πλαστικά σκουπίδια των ωκεανών και απόβλητα υφασμάτων υλοποίησαν τη street style collection που κυκλοφορεί άμεσα

Ο αθλητικός κολοσσός Adidas και το εμβληματικό ιταλικό label Prada ξανασχεδιάζουν με νέα οπτική sportswear και sneakers χρησιμοποιώντας το επαναστατικό ανακυκλώσιμο ύφασμα Re-Nylon.  Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon, η οποία κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 13 Ιανουαρίου, συνδυάζει βέβαια τους δημοφιλείς αισθητικούς κώδικες των διάσημων εταιρειών. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2019 και αυτή τη φορά ξανασμίγουν σε ρούχα και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει 21 κομμάτια και σηματοδοτεί τη στροφή της Prada από το «παρθένο» νάιλον στο Re-Nylon, που επιτεύχθηκε στα τέλη του 2021.Αλλωστε, κάθε κομμάτι έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία από την Prada χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό ύφασμα που δημιουργήθηκε μέσω της ανακύκλωσης πλαστικών απορριμμάτων τα οποία συλλέγονται από τους ωκεανούς και από τα απόβλητα υφαντικών ινών.

Για την τελευταία συνεργασία, η Prada μεταμόρφωσε παιχνιδιάρικα την «σιλουέτα» του Adidas Originals Forum. «Κομψά και ανατρεπτικά», τα αθλητικά παπούτσια διαθέτουν πολυτελείς δερμάτινες λεπτομέρειες στις τρεις ρίγες και επικαλύψεις στο μπροστινό μέρος του ποδιού, αναδεικνύοντας την τεχνογνωσία της Prada στην επεξεργασία δέρματος. (Τα αθλητικά παπούτσια Adidas for Prada Re-Nylon Forum High and Low θα είναι διαθέσιμα μονόχρωμα ή σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις).

Ο οίκος Prada «δουλεύει» επίσης κομμάτια με την υπογραφή της Adidas, όπως παλτό, πουλόβερ, μπουφάν με κουκούλα και καπέλο με κουβά, όλα επανασχεδιασμένα σε ύφασμα Re-Nylon. Κάθε κομμάτι είναι διαθέσιμο σε ένα δίδυμο επαναλήψεων χρωμάτων - μαύρο με άσπρες ρίγες και λευκό με μαύρες ρίγες - με το λογότυπο της Prada.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης έξι τσάντες που στοχεύουν να αντικατοπτρίζουν τη σχεδιαστική διάλεκτο της Prada ενώ «συγχωνεύουν» το DNA και των δύο σημάτων.

Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις μπουτίκ της Prada και στους ιστότοπους της Prada και της Adidas. Ανυπομονείτε;  

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View