Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ρούνει Μάρα: Ο Λούκα Γκουαντανίνο τη μεταμορφώνει στην επιτομή της κομψότητας, Οντρει Χέπμπορν

Ρούνει Μάρα: Ο Λούκα Γκουαντανίνο τη μετ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εχει τα προσόντα να παίξει τον αξεπέραστο «κύκνο» του σινεμά και του οίκου Givenchy

H 36χρονη νοευορκέζα ηθοποιός Ρούνει  Μάρα, η οποία έγινε διάσημη από το θρίλερ «Το κορίτσι με το τατουάζ», απέκτησε μόλις το πρώτο της παιδί με το σύντροφό της Χοακίν Φίνιξ,  ενώ  έχει αναπτύξει φιλανθρωπική και οικολογική δράση, θα υποδυθεί την θρυλική star του old Hollywood Οντρει Χέπμπορν. Χάρη στο ιδιαίτερο style της και τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της, κρίθηκε από τον ιταλό κινηματογραφιστή Λούκα Γκουαντανίνο ιδανική για να ενσαρκώσει τον αξεπέραστα chic «κύκνο» του σινεμά με την ευγενική ψυχή.  

Το βιογραφικό φιλμ με παραγωγό την Apple θα έχει σενάριο Μάικλ Μίτνικ. Οι ερμηνείες της Χέπμπορν (1929 - 1993) έχουν γράψει ιστορία-«Πρόγευμα στο Τίφανις», «Ωραία μου Κυρία», «Περίμενε μέχρι να νυχτώσει», «Ραντεβού στο Παρίσι», «Διακοπές στη Ρώμη» και «Σαμπρίνα». Άλλωστε στις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας της κατάφερε να γίνει μέλος της ελίτ των EGOT, των ηθοποιών οι οποίοι έχουν τιμηθεί με Emmy, Όσκαρ, Tony, Grammy. Πέραν της υποκριτικής, η πάντα κομψή και είοδωλο του οίκου Givenchy, Όντρεϊ υπήρξε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unicef -και τιμήθηκε για το έργο της με το αμερικανικό  Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Με όνειρο να γίνει μπαλαρίνα, την ανακάλυψε το 1950 σε μία παραλία του Μονακό η γαλλίδα συγγραφέας Κολέτ, η οποία και της πρότεινε να παίξει στη θεατρική μεταφορά της νουβέλας της «Gigi» για το Μπρόντγουεϊ. Δύο χρόνια αργότερα, γίνεται πρωταγωνίστρια στο πλευρό του Γκρέγκορι Πεκ και κερδίζει Όσκαρ, Bafta και Χρυσή Σφαίρα.

Η Ρούνει Μάρα, ήταν υποψήφια για Όσκαρ δύο φορές και πρόσφατα έπαιξε στο «Nightmare Alley» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τόνι Κολέτ και Γουίλεμ Νταφόε.Eχει συνδεθεί και αυτή με τον οίκο Givenchy και έγινε μούσα αρωματικής του καμπάνιας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View