Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Γενετικός τροποποιητής το εμβόλιο" λένε οι ιερείς στην πλατεία- Συγκέντρωση παρουσία επιστημόνων - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Γενετικός τροποποιητής το ε...

Πολυπληθής συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου αυτή την ώρα- "Προϊόν αμβλώσεως το εμβόλιο, δηλαδή προσβολή στο πρόσωπο του Χριστού" λέει ομιλητής που καλούσε τον κόσμο να μένει μακρά από τα νοσοκομεία.

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλ. Γεωργίου η συγκέντρωση του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Στην πλατεία έχουν συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ το παρόν δίνει και ο πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου, γνωστός πανελληνίως για την αντιεμβολιαστική δράση του.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

Ομιλία του Στυλιανού Καρπαθίου

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, ο Στυλιανός Καρπαθίου παραχώρησε ομιλία στο συγκεντρωμένο πλήθος, στην οποία μεταξύ άλλων είπε πως "βάση και προϋπόθεση των εμβολίων η έκπτωση του ανθρωπίνου ήθους".

Παλιότερες δηλώσεις του Στυλιανού Καρπαθίου:

«Μακριά από νοσοκομεία… Σκοτώνουν»:

Επικαλούμενος την περίπτωση του Μητροπολίτη Καστορίας Σεραφείμ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και άφησε την τελευταία του πνοή 20 ημέρες αργότερα, κατέληξε στο συμπέρασμα: «Μακριά από νοσοκομεία… Σκοτώνουν, απλά σκοτώνουν! Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος είναι απλό. Να βγάλει τον φόβο»

«Καλώ σε δημόσιο διάλογο την ΔΙΣ»:

Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 «είναι σε λάθος δρόμο», επανέλαβε. «Δεν θέλουν να το ακούσουν, είναι δικαίωμά τους. Εγώ, όμως, θα το φωνάζω. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο»

Κ. Πουλάς: "Δεν καταπολεμά το στέλεχος Όμικρον"

Να "ξανασυζητήσουμε" την υποχρεωτικότητα ζήτησε ο αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αντιεμβολιαστών στην πλ. Γεωργίου το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς όπως δήλωσε, "τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει δείχνουν πως δεν καταπολεμούν το στέλεχος Όμικρον". Αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις