Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε Μεσολόγγι και Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έχει γυριστεί η "Σκοτεινή θάλασσα" του Mega που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται

Σε Μεσολόγγι και Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έ...

Πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Θέμις Μπαζάκα, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, κ.α.

Πλάνα από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου αλλά και το Μεσολόγγι και την νησίδα Τουρλίδα του Πατραϊκού κόλπου περιλαμβάνει η νέα δραματική σειρά μυστηρίου με τίτλο «Σκοτεινή θάλασσα» που ξεκίνησε να προβάλλεται αυτήν την εβδομάδα στο Mega με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γρηγόρη Καραντινάκη της «Σμύρνης μου αγαπημένης».

Το σενάριο υπογράφουν ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς και η υπόθεση έχει στο επίκεντρο τον Χρήστο Δελλή (στο ρόλο ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου), που είναι χημικός με διεθνή καριέρα και ζει στο εξωτερικό, στη Γαλλία, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Μιχάλη (στο ρόλο ο Άρης Λεμπεσόπουλος). Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή καθώς η κοπέλα δεν έχει βρεθεί και με την τοπική κοινωνία να θεωρεί πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του. Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Κυρίως μέσα του.

Ένας από τους ρόλους είναι κι αυτός της Αιμιλίας Αθανασιάδη (Άννα Καλαϊτζίδου), μία δυναμική, όμορφη και φιλόδοξη γυναίκα που μεγάλωσε στην Πάτρα και είναι σύμφωνα με το σενάριο, δημοτική σύμβουλος με φιλοδοξία να γίνει δήμαρχος. Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και έχει αδυναμία στον ξάδερφό της, τον Ηρακλή Δελλή (στο ρόλο ο Μιχάλης Συριόπουλος).

Πρωταγωνιστούν και η Θέμις Μπαζάκα, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Γιάννης Νταλιάνης, η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, ο Στάθης Σταμουλακάτος, κ.α.

Η σειρά ήδη φαίνεται να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό και το βράδυ των Θεοφανείων προβλήθηκαν ξανά σε επανάληψη τα πρώτα 2 επεισόδια.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino ανέφερε πως τα γυρίσματα ήταν μία φοβερή εμπειρία και πως ο ίδιος έχει μαγευτεί με το Μεσολόγγι. «Φέρει κάτι απόκοσμο και ταυτόχρονα μαγικό, κάτι το οποίο βγαίνει έντονα στη σειρά που είναι γυρισμένη με εντελώς κινηματογραφική αισθητική», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight