Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

«Θύμα» του covid 19 και ο «Καρυοθραύστης» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

«Θύμα» του covid 19 και ο «Καρυοθραύστης...

Αποφασίστηκε η αναβολή των παραστάσεων του «Καρυοθραύστη» από το μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ έως και τις 6/1 λόγω έμμεσου κρούσματος

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας γνωστοποιεί με ανακοίνωση ότι αναβάλλονται για λόγους γενικότερης προστασίας της δημόσιας υγείας, οι πετυχημένες παραστάσεις του έργου «Ο Καρυοθραύστης» του Τσαικόφσκι από τοπ μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ, σε χορογραφία του Γιάννη Αντωνίου έως και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022.

Για την επανέναρξη των παραστάσεων θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr υπήρξε ένα έμμεσο κρούσμα covid 19 και έτσι ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έτσι δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις της Τετάρτης 5 και της Πέμπτης 6/1 ενώ αν θα ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις την Παρασκευή 7 ή το Σάββατο 8/1 θα μας ενημερώσει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Καρυοθραύστης» έχει κερδίσει τις καρδιές των Πατρινών θεατών και στις 3 παραστάσεις που δόθηκαν την Πρωτοχρονιά και την Κυριακή 2/1 η προσέλευση ήταν μεγάλη και σημειώθηκε sold out ενώ κάποιοι έφυγαν άπραγοι χωρίς να βρουν εισιτήριο και θα προσπαθήσουν άλλη μέρα. Πρόκειται για ένα ευχάριστο και γρήγορο έργο με θαυμάσιες χορογραφίες και φαντασμαγορικά και άκρως φροντισμένα κοστούμια που δόθηκαν από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture