Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης πρώην συντρόφου του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδρασ...

«Με λυπεί το γεγονός…»

Ευχαριστημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δηλώνει η 30χρονη καταγγέλλουσα πρώην σύντροφος του παρουσιαστή στην Πολυξένη Καραμίχα και στο «Πρωινό».

Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ψάχνοντας συνεχώς το διαδίκτυο για τα προσωπικά της βίντεο, ενώ περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν από εδώ και πέρα τα πράγματα.

«Είμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για τον διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω. Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και site που ανταλλάσσουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις. Οπότε για αυτό τον λόγο αυτή η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου τη ζωή. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου.

Είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι η δική μου υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα» ανέφερε αρχικά η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.  Όσον αφορά στη σύζυγο του παρουσιαστή, η 30χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Είναι μια γυναίκα γύρω στα 35, είχε ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τις πράξεις του ανθρώπου που ήθελε να παντρευτεί και τον γνώριζε μόλις 15 ημέρες και παρόλα αυτά επέλεξε να τον παντρευτεί και να μείνει δίπλα του σε όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ηθικές αξίες. Σαν γυναίκα πάντως με προσβάλλει αυτή η πράξη».

«Έχω διαταραχές ύπνου και κρίσεις πανικού πολύ συχνά. Αισθάνομαι πολύ προδομένη από έναν άνθρωπο που αγάπησα και εμπιστεύτηκα όχι μόνο γιατί μου έκανε τόσο κακό αλλά και γιατί μετά τη μήνυση με προσέγγισε και εκμεταλλεύτηκε τα αισθήματά μου και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμουν εκβιάζοντάς με να αποσύρω τη μήνυση» ανέφερε στην Πολυξένη Καραμίχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight